Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:10, 4. 10. 2013.

| Sport

Radnički želi pune tribine sa Jagodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Petar-Jovanovic,-radnicki-vojvodina.jpg
Petar Jovanović; foto: Saša Đorđević

U nedelju, 6. oktobra od 18h na stadionu Čair fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Jagodine u 8. kolu Superlige, a igrač niškog tima Petar Jovanović poziva publiku da dođe u što većem broju.

Posle remija sa Vojvodinom od srede, fudbalere radničkog očekuje još jedan meč kod kuće. U goste stiže Jagodina, a u taboru niškog superligaša su oprezni pred ovaj meč.

- Posle 3 teške utakmice, čeka nas za 12 dana četvrta utakmica i to izuzetno teška protiv osvajača Kupa i četvrtoplasirane ekipe prošlog prvenstva. Mene više brinu moji povređeni igrači i da li ćemo moći sastaviti jedan snažan tim koji će se moći njima suprostaviti. Ako budemo to u mogućnosti, sigurno neće biti lako ni Jagodini, kao ni nama - ističe Dragoljub Bekvalac, trener Radničkog.

Kako kaže Bekvalac, Saša Stojanović će najverovatnije da se vrati u konkurenciju nakon povrede.

- Neki igrači sigurno neće moći da se oporave za ova dva dana, za neke ima nagoveštaja, a nadam se da će jedan do dva igrača se oporaviti, tako da ćemo izvesti onakav sastav koji će, kao i za prošlu utakmicu, pružiti maksimum što se tiče htenja, želje, a mogućnosti su tolike kolike i jesu - dodao je Bekvalac.

Radnički ima bod više od Jagodine koja je do sada ostavrila 3 pobede, 2 remija i 2 poraza, u Niš dolazi posle pobede nad Novim Pazarom kod kuće. U prethodna tri meča kao gost Jagodina je pretrpela jedan poraz i zabeležila dva remija.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, Jagodina je dobra ekipa. Pokušaćemo da pobedimo. Očekujem da se vrate igrači koji su nam falili protiv Vojvodine. Takođe, krivo mi je što nismo uspeli da pobedimo Vojvodinu. Mislim da protiv Jagodine ne bi trebalo da imamo problema, ako budemo u kompletnom sastavu. Uz ovakav pristup utakmicama, koji smo imali i do sada, mislim da neće biti problema i da ćemo uzeti sva tri boda. Očekujem da publika dođe u što većem broju - kaže Petar Jovanović, igrač Radničkog.

Karte će biti u prodaji u subotu i nedelju na biletarnici hale Čair po cenama od 150 dinara za južnu tribinu i po 300 dinara za istočnu ili zapadnu tribinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    16:14 // 5. 10. 2013.

    Trebala je utakmica da bude u subotu. Sutra ce biti jako tesko ljudima da dodju do stadiona zbog te manifestacije u parku Sv. Save. koja ce privuci mnoge potencijalne navijace tamo.

  • Meraklija iz centar

    20:20 // 4. 10. 2013.

    ajdemo nsilije,sad smo potrebni ovim momcima!dodjimo u sto vecem broju i pruzimo im podrsku.igraju super,cak i van nekih nasih ocekivanja,i red bi bio da im se oduzimo sto punijim cairom!

  • Нишлија92

    19:27 // 4. 10. 2013.

    Људи сад је прави моменат да се екипа подржи максимално.Момци се труде,боре се и ред је да их подржимо и помогнемо у освајању нова 3бода.
    Идемо СВИИИ у недељу на Чаир!
    НАПРЕД РАДНИЧКИ!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: