Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 13. 6. 2012.

| Sport

Radničkom zabranjen transfer igrača

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki nis 2012
Tim Radničkog

Niški fudbalski klubovi Radnički, Sinđelić i Mašinac ne mogu dovoditi nove igrače dok ne isplate dugovanja, odlučeno je na sastanku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici Disciplinske komisije razmatrana je situacija vezana za konačne odluke Arbitražnih komisija i drugih nadležnih organa koje se odnose na izmirenje finansijskih obaveza na relaciji klub-klub, klub-igrač, klub-trener, klub-službena lica.

Zbog velikih dugovanja mnogih klubova iz Superlige i Prve lige za muškarce i Prve lige za žene, velikom broju klubova su izrečene mere zabrane transfera igrača.

Radničkom je ova kazna izrečena zbog neizvršenja odluka Komisije i zbog neplaćanja obaveza prema službenim licima na utakmicama liga mlađih kategorija u prolećnom delu takmičarske sezone 2011/2012.

Sinđeliću i Ženskom fudbalskom klubu Mašinac kazne su irečene zbog dugovanja.

- Veoma je važno naglasiti da je svim klubovima protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak ostavljena mogućnost prodaje igrača, kako bi obezbedili finansijska sredstva i izmirila dugovanja, a u međuvremenu neće moći da dovode nove fudbalere kao pojačanja - rekao je Slobodan Pajović, predsednik Disciplinske komisije.

Kako stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije, klubovi mogu podneti molbu Disciplinskoj komisiji za isplatu u više rata.

Mere zabrane biće ukinute odmah po izvršenju svih finansijskih obaveza kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Davor Todorović

    15:58 // 14. 6. 2012.

    ovo je hajka protiv jućne Srbije!
    U fudbalskom savezu su uglavnom Beograđani i kompanija, i sve se ide na tome da u ligu uđu svi ali da klubovi iz ostalih delova Srbije budu oslabljeni kako bi samo Beogradski klubovi ostali najjači.

    • Bojan I.

      08:25 // 17. 6. 2012.

      Uglavnom Beogradjani i kompanija placaju svoje obaveze. Jel si cuo da su nekog igraca gore zavrnuli? Ti si od onih koji bi hteli da im igraci igraju dzabe??

  • zivkovic

    07:21 // 14. 6. 2012.

    Kog igraca ce pomenuti klubovi da prodaju, kazite mi jednog za poslednje deset godine kog su prodali, sve su se sami igraci snalazili.

  • VLAJKO

    20:25 // 13. 6. 2012.

    NIJE OVO PRIMERA ILI PREMIJER LIGA, JEBATI!
    STA ZAMISLJATE DA POSTIGNETE OVIM KAZNAMA?
    KAKVE BRE MERE STA LI SE PALITE NIJE MI JASNO?
    FUDBALSKI SAVEZ U STRPATI U KAVEZ ! ! !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: