Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 15. 9. 2016.

Rastavac: Otići iz Radničkog nije tako jednostavno

rastavac1.jpg Urezao svoje ime duboko u srca navijača; foto: Vanja Keser

U sredu je odjeknula vest da je trener Radničkog Milan Rastavac jedan od prvih pikova da na klupi Vojvodine nasledi Nenada Lalatovića. Popularni Mima je potvrdio da interesovanje postoji, ali "da u principu tu nema ničeg ni velikog ni spektakularnog".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    15:42 // 15. 9. 2016.

    Rastavac je za sve u nasem fudbalu "Gospodin". Zato ne verujem da ce podici jedra i odploviti tek tako a nedovrsenog posla. Milane idemo u Evropu sledece godine!

  • Lahor

    16:00 // 15. 9. 2016.

    Niko nije nezamenljiv

    • Cekalica

      21:44 // 15. 9. 2016.

      Milane HVALA ,tamo ti je porodica,kuci si.Ucinio si mnogo i bices uvek postovan u Nisu.Tamo imas 19 sponzora u klubu.Kod nas nije tako,svi to znaju a i ti najbolje.Kompleks gde ces raditi je super i to ti je poznato.Kod nas improvizacija,idi Mimo i budi gospodin,nemoj cekati.

  • Sale

    16:09 // 15. 9. 2016.

    Milane ostani.... zajedno do evrope na leto! a onda idi u inostranstvo

  • Joca

    17:05 // 15. 9. 2016.

    Bila bi velika steta.. Ostani, Generale..

  • Џек

    21:49 // 15. 9. 2016.

    Иди Мимо. Ми те не заслужујемо, нажалост! Свако добро!

  • Ivan

    22:20 // 15. 9. 2016.

    Milane niko te nece ceniti kao u Nisu. U Vosi, Partizanu, Zvezdi su treneri potrosna roba. Ovde te ljudi vole jer si nesto sto nam je trebalo godinama. Ti si dao mnogo Radnickom pre svega svojim ponasanjem, znanjem i profesionalizmom. Prave Meraklije i Nislije to znaju a i ti to osecas iako nisi Nislija. Nemoj poleteti za novcem i karijerom jer ovde mozes ispisati novu istoriju budi siguran u to.

  • Aca

    08:17 // 16. 9. 2016.

    Recimo i da odemo gde cemo igrati evropske utakmice! Napravicemo trampu Lalatovic ce doci u Nis jer tako Bulatovicu...

  • localloyal

    09:02 // 16. 9. 2016.

    Ostao je Tralalatovic u Vosi,tako da do decembra smo mirni,bar sto se tice povratka u N.Sad. Veceras je vrlo bitna utakmica,jer 'brejk' u BG se mora potvrditi protiv Napretka. Bice teska utakmica,bez Cakija i pod imperativom pobede. I voleo bi da pokazemo Mimi skandiranjem koliko cenimo tog coveka (prvenstveno kao coveka,a onda i kao strucnjaka). Pozdrav i vidimo se veceras na Cairu...

  • realan

    13:37 // 16. 9. 2016.

    Mimi nam mnogo znaci treba sve uciniti da ostane.On je profisionalac i kao svaki prfisionalac nece se rukovoditi emocijama nego ce otici tamo gde bude imao bolju ponudu.To je realnost.Videli ste Ronalda kako tuzno daje go timu gde je ponikao.Glupi su komentari da ce zbog publike ili ne znam cega ostati u Nisu.Pa rodjene Nislije koje su ponikle u Radnickom otisli su cim su dobili bolju ponudu.

    • Tricko

      17:18 // 16. 9. 2016.

      Hvala Mimo KRALJU,idi kada te traze.Sve dok imamo politicare u klubu ne valja,uspeh si ti napravio sa igracima,a ne vecnik za sport koji ni na male golice nije sutnuo loptu.Ove druge je i glupo navoditi jer imaju dosta opravdano kada je fizicko bilo po rasporedu.Foliraju te ostani Mimo Generalu,ne veruj jer govore neistinu i njima uspeh ne prija.Vole da je klub u problemu,da mesetare,da pekljaju,da imaju druge ziro racune,svasta nesto.Video sam te pijes kafu sa,,,,ma necu ni ime da im spomenem jer ne zasluzuju,a cim si ti otisao poceli su te ogovarati garant jer su ljigavi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: