Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 27. 2. 2015.

| Sport

Rastavac: "Što češće da napadamo gol Partizana"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-jovanovic-radnicki.jpg
Aleksandar Jovanović će predvoditi ekipu kao kapiten na meču sa Partizanom; foto: Vanja Keser

Fudbaleri Radničkog u subotu 28. februara gostuju trenutnom lideru Partizanu u 17. kolu Superlige, a trener niškog tima Milan Rastavac ističe da njegova ekipa ne ide sa "belom zastavom".

Na početku prolećnog dela šampionata niški igrači su na stadionu Čair odigrali nerešeno (0:0) sa Crvenom zvezdom, a trener Radničkog se nada da će njegova ekipa popraviti nivo igre iz tog susreta.

Igra iz prvog poluvremena meča sa Zvezdom jeste pokazala je određenu čvrstinu i homogenost, pa i neki bezobrazluk, što svakako ohrabruje. To je bilo dobro za ovaj nivo igre i uigranosti koji mi sada imamo, ali sigurno je da očekujem da to popravimo - ističe Rastavac.

Rastavac neće moći da računa na Petra Đuričkovića koji propušta meč zbog parnih kartona, a pod znakom pitanja su Radoš Bulatović i Milan Ćulum zbog povreda.

Verujem da će svi igrači koji budu dobili priliku odgovoriti zahtevima igre. Nadam se da ćemo se i u Beogradu predstaviti kao tim koji zna šta hoće i koji ume da igra fudbal - dodaje Rastavac.

Posle 16 kola ekipa iz Niša je na pretposlednjoj poziciji sa 13 bodova, dok je Partizan sa 39 bodova na vrhu tabele.

Partizan je tim koji, kao i Crvena zvezda, voli da dominira kroz igru, osvaja prostor, napada sa puno igrača... Ono što sigurno znam je da mi ne smemo sebi da dozvolimo da dugo vremena budemo u podređenom položaju. Tražićemo ideju pomoću koje ćemo pokušati da ugrozimo njihov gol. I to što češće - ističe trener niškog tima.

Utakmica u Beogradu će početi u 17 sati uz prenos na TV Arena sport 1.

Glavni sudija će biti Robert Kiš Čepegi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sveta

    08:00 // 1. 3. 2015.

    Sta je Vladanom Pavlovicem - decko koji je nad najbolji igrac a sedi ns klupi. Ovaj sto ga menja Bulatovic nema pojma! Vratite Pavlovica!!!

  • Strucnost ispred svega

    15:48 // 28. 2. 2015.

    Kad je Pepi na klupi ja se ne sekiram !:)

  • b.i.

    14:10 // 28. 2. 2015.

    Sin jedinac mora da zna, ako ga roditelji već nisu naučili, da sve što sada postoji i što je do sada stvoreno i sve što je do sada bilo uspešno je nastalo i stvoreno u Titovo vreme, tako da ne lupeta

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: