Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 24. 9. 2010.

| Sport

Rukometaši Naisusa dočekuju Vranje

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Rukometaši Naisusa

 NIŠ – U drugom kolu Superlige rukometaši Naisusa dočekuju ekipu Vranja. Meč se igra u nedelju 26. septembra od 18:30h u hali OŠ "Mika Antić".

Niški rukometaši imaju priliku da zabeleže prvu pobedu u sezoni pošto su na stratu takmičenja u superligi doživeli poraz od Crvene Zvezde (33:25). U goste im stiže ekipa Vranja, koja je u prvom kolu izgubila na svom terenu od Radničkog (24:23).

Tim iz Vranja je prošle godine igrao Prvu ligu, a ove sezone je dosta izmenila sastav. Prošle sezone je za taj tim igrao i Nemanja Todorović, koji će u nedelju igrati u dresu Naisusa.

- Vranje ima potpuno drugi tim u odnosu na prošlu godinu. Njihovo najjače oružje je trener Slaviša Laković. Meč moramo da dobijemo što će nam posle mnogo značiti. Kvalitetniji smo od Vranja, verujem da ćemo pobediti – rekao je Nemanja Todorović.

Za ovu utakmicu trener Vladan Stošić neće moći da računa na Davora Basarića i Nebojšu Lakića zbog povreda, dok je Danilo Matić pod znakom pitanja.

- Dragan Ranđelović će se priključiti timu i sigurno će igrati na ovom meču. Očekujem da moji igrači ne podlegnu igri Vranja, već da od početka meča nametnu brzu igru. Ekipa Vranja je sigurno iskusnija, doveli su dosta igrača sa strane, ali očekujem dva boda kod kuće – rekao je Vladan Stošić.

Meč se igra u hali Osnovne škole "Mika Antić" od 18:30h. Ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: