Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 24. 11. 2011.

| Sport

Sinđelić gostuje Novom Sadu na kraju polusezone

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_sindjelic-stevan-s
Stevan Stefanović; foto Neven Obradović

Fudbaleri Sinđelića u poslednjem kolu jesenjeg dela Prve lige u subotu, 16. novembra od 13h gostuju ekipi Novog Sada.

Dok se jedan niški klub bori za jesenju titulu, drugi će u poslednjem kolu da se bori da izađe iz "opasne zone". Radnički u subotu, 26. novembra od 13h dočekuje Proleter u borbi za lidersku poziciju Prve lige, a Sinđelić će u isto vreme sa drugom novosadskom ekipom igrati u prestonici Vojvodine.

Prošle sezone Sinđelić je i u Nišu i u Novom Sadu slavio sa 3:0, ali je sada drugačija situacija i istoriji duela ne igra bitnu ulogu. Ekipa Saše Mrkića je imala ove sezone dosta problema, a rešenje još ne stiže. Neki igrači su protekle nedelje štarjkovali zbog dugovanja kluba, a atmosfera je zbog toga narušena. Sinđelić već pet utakmica ne zna za pobedu, a sa 16 bodova se nalazi u zoni koja na kraju sezone vodi u niži rang.

- Što bi se reklo, na Zapadu ništa novo. Nadamo se da će biti bolje, momci treniraju, spremamo se za sam finiš sezone. Nalazimo se u nimalo lakoj situaciji, sreća u nesreći je što igramo samo još jedno kolo pred početak pauze. A tada ćemo da vidimo gde smo. Mene ne zanimaju drugi timovi, samo želim da ubedim igrače da izdrže do kraja. Novi Sad je nugodan protivnik, ima sjajne pojedince u sastavu - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Novi Sad je trenutno na petoj poziciji sa 25 bodova. Ova ekipa je nanela prvi poraz ekipi Radničkog u ovoj sezoni kada je na svom terenu pobedila sa 1:0 u 9. kolu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: