Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 29. 11. 2014.

| Sport

Treći remi niškog Radničkog u nizu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sasa-marjanovic.jpg
Saša Marjnović (sa loptom) pogodio i promašio iz penala; foto: Vanja Keser

U 14. kolu Superlige fudbaleri niškog tima odigrali su nerešeno 2:2 (1:1) sa ekipom Mladosti iz Lučana. Radničkom su poništena dva gola zbog ofsajda, a šut Saše Marjanovića iz drugog penala odbranio je golman gostiju.

Niški tim nije uspeo da prekine niz od dva remija i da na svom stadionu upiše novu pobedu. Radnički je osvojio samo bod u borbi za opstanak protiv lučanske Mladosti u pretposlednjem kolu jesenjeg dela šampionata.

DSC-7620 foto: Vanja Keser

Mladost je povela već u 8. minutu kada je Friday prošao Ljubinkovića po desnoj strani, centrirao i Živadinović je uhvatio volej koji Kesićeva intervencija nije uspela da zaustavi.

Nakon toga, Radnički je postigao dva gola, ali su oba bila poništena zbog ofsajda Bratislava Punoševca. Ovaj igrač prvo je zatresao mrežu u 12, a potom i u 25. minutu, ali je sudija iz Beograda svirao ofsajd pozicije.

Radnički je izjednačio u 44. minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Saša Marjanović. On je tada pogodio stativu, ali nesrećnom intervencijom, želeći da otkloni opasnost sa svog gola, Friday je udario loptu koja se odbila o Vladimira Đorđevića za 1:1.

Niški tim je poveo u 56. minutu nakon gola iz penala Saše Marjanovića. Njega je tri minuta pre toga oborio igrač gostiju u šesnaestercu Mladosti i sudija je pokazao na "belu tačku".

Mladost je izjednačila u 70. minutu golom Frajdeja nakon centrašuta Nenadića.

Priliku da opet povede niški tim je imao u 78. minutu kada je dosuđen drugi penal za domaćina.

Marjanović je slabo šutirao, golman gostiju Krznarić odbranio je svoj gol, a igrači odbrane lučanske ekipe otklonili su opasnost.

DSC-7556 foto: Vanja Keser

Na kraju, Radnički je treći put u sezoni odigrao nerešeno.

Predstavnici Mladosti iz Lučana uložili su primedbu na suđenje glavnog arbitra "zbog dosuđena dva nepostojeća kaznena udarca za domaću ekipu čime je direktno uticao na rezultat utakmice".

Nakon 14, kola Nišlije imaju 12 bodova i nalaze se u "opasnoj zoni". U narednom kolu Radnički gostuje konkurentu za opstanak Voždovcu, ali pre toga, u sredu igra sa Jagodinom u četvrtfinalu Kupa na Čairu.


RADNIČKI - MLADOST LUČANI 2:2 (1:1)

Stadion Čair, Niš

Sudija: Igor Stojilković iz Beograda

Žuti kartoni: Jovanović iz Radničkog, Krznarić, Stojanović, Golemić i Živadinović iz Mladosti

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Vladimir Đorđević, Saša Marjanović, Zoran Ljubinković, Marko Tomić, Batioja Augusto (od 73. minuta Vladimir Đilas), Bratislav Punoševac, Ivan Pejčić, Aleksandar Jovanović.

MLADOST: Nemanja Krznarić, Igor Zonjić, Ljubo Nenadić, Vladimir Golemić, Nemanja Milunović, Nemanja Stojanović, Miloš Adamović, Dušan Tešić Radomir Milosavljević od 59. minuta), Milan Radin (Ivan Pešić od 60. minuta), Predrag Živadinović, Friday Eze (od 82. minuta Nebojša Gavrić ).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SrbinMusliman

    12:44 // 1. 12. 2014.

    Bruka je u kakvim uslovima se igra i da stadion nije zavrsen do kraja po planu. Pare od FSS su legle! Zasto grad nije postovao sto je trebao?

  • santijago de chair

    18:21 // 30. 11. 2014.

    Zasto ne pisete da je Vidak,obezbedio 22.000 eur,i tako namirio makedonca Bajevskog .. ? Inace bi nas fss ,morao da izbaci u trecu ligu

    • pametnjakovic

      23:01 // 30. 11. 2014.

      100000 eura je moga da zaradi da je malo pametniji bio da je stavio nizu cenu karata celo prvenstvo da zna KAKO DA DOVUCE PUBLIKU.On nije sposoban da vodi Radnicki!Lako je sa gradskim parama poslovati

  • Gospodin Scela

    18:03 // 30. 11. 2014.

    Okrenite se bre ljudi kosarkaskom klubu Konstantin manite ove manekene

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: