Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Deponija u Calijama

Pisali ste već o đubrištu na sred Bulevara na Matejevačkom putu, ali to pisanje ne da nije urodilo plodom već je situacija posle teksta troduplo gora. Đubrarski kamioni "Mediane" nisu mogli da priđu do kontejnera od snega do skoro, pa su praznili samo jedan, ali sad se sneg otopio, a oni ih i dalje ne prazne. Da ne pricam o đubretu u širini od 20 metara oko kontejnera, jer kad se kontejneri prepune građani ostavljaju kese i kutije pored, pa su dostupni psima i mačkama koji ih razvlače svuda okolo.

Deponija u Calijama

Komentar redakcije

O ovom problemu su novinari Južnih vesti već pisali krajem prošle godine. Tada je u "Mediani" rečeno da ti kontejneri nisu ni namenjeni za odlaganje smeća stanara obližnih zgrada i da bi investitor trebal da obezbedi dodatne kontejnere za stanare. U svakom slučaju, čiji god da su, trebalo bi češće da se prazne kako se oko njih ne bi stvarala divlja deponija, pa ovom prilikom još jednom apelujemo na "Medianu" da redovno šalje smećare u ovaj deo grada.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Đubre preliva i u Čalijama

    Đubre preliva i u naselju Čalije

    Kao i u Panteleju, za samo nekoliko sati, kese sa smećem, kutije, plastične flaše i ostaci hrane prepune sva 4 kontejnera na Matejevačkom putu u naselju Čalije nadomak Niša. Komleks zgrada je veliki, a kako kažu stanari, kontejnera nedovoljno, što je razlog zbog kog đubre ubrzo preliva na sve strane.

    (5) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom