Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Divlja deponija Kamenicki Vis

Duz puta od izletišta Dabilo (blizu Kamenickog Visa) do Cerja, sa leve strane puta je šuma pretvorena u deponiju. Ima kesa, flasa, tona pelena, starog nameštaja, gradjevinskog otpada. Jako je tuzno gledati kako deponija neprekidno raste, a nikom nije stalo do ocuvanja prirode.

Divlja deponija Kamenicki Vis Divlja deponija Kamenicki Vis Divlja deponija Kamenicki Vis Divlja deponija Kamenicki Vis Divlja deponija Kamenicki Vis
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • depo kam2

    Divlje deponije ka Kameničkom visu, u Zetskoj i Rajićevoj

    Dok iz JKP Mediana apeluju na Nišlije da ne ostavljaju građavinski i kabasti otpad pored kontejnera, građani kažu da je šuma ka Kameničkom visu pretvorena u deponiju, iz naselja Milka Protić se žale jer nema kanti za smeće, a meštani Zetske i Rajićeve ulice tvrde da se u tim delovima formiraju divlje deponije koje niko ne čisti.

    (9) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom