Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Divlja deponija na Bulevaru Nemanjića u Nišu

Na zelenoj površini, tik uz stazu za pešake, na ugla Bulevara Nemanjića kod garaže “Niš ekspresa” , pa skoro do kružnog toka prolaznici su duže od 2 godine širila se divlja deponija koja je ružila grad. Nakon pisanja Južnih vesti, radnici “Mediane” su uklonili flaše, gume, plastične kese, džakove sa starom odećom i ostalo što se moglo naći na njoj.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Ciscenje-deponije-2-,-foto-JV-

    Očišćena divlja deponija na Bulevaru

    Posle pisanja Južnih vesti, radnici “Mediane” su uklonili flaše, gume, plastične kese, džakove sa starom odećom i ostalo što se moglo naći na divljoj deponiji pored garaže “Niš ekspresa”, uz samu pešačku stazu na Bulevaru Nemanjića u Nišu.

    (5) detaljnije
  • Put-od-smeća-JV

    Divlja deponija na Bulevaru Nemanjića u Nišu

    Čaše, gume, papiri, ali i WC šolja samo su neki od predmeta koji se nalaze na divljoj deponiji na Bulevaru Nemanjića kod garaže “Niš ekspresa”. Iz “Mediane” najavljuju da će privremeno ukloniti otpad, a u Komunalnoj policiji traže vlasnika parcele kako bi problem trajno rešili.

    (21) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom