Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Đubre u Nišu

Đubre je sve oko podzemnih kontejnera. Pravo pitanje je, da li su kontejneri prepuni ili Nišlije ne znaju da koriste isti? Ne znam kako ne smeta stanarima obližnjih zgrada pogotovu što je tu malo igralište. Kanta pored "Tasine" škole je uvek prepuna i u dvorištu škole pored te kante uvek ima otpada.

Đubre u Nišu Đubre u Nišu Đubre u Nišu Đubre u Nišu Đubre u Nišu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Otpad Čair

    Ove godine u Nišu desetoro kažnjeno zbog nepropisnog bacanja smeća

    Neki od glavnih komunalnih problema u Nišu su smeće, divlje deponije i otpad koji je nepropisno bačen u parkovima, na obodima grada i drugim javnim površinama. S obzirom na to da je u pitanju prekršaj koji ozbiljno utiče na životnu sredinu, zbog koga se troše pare svih građana Niša, gradskom odlukom su propisane i kazne za one koji nepropisno bacaju smeće. Ove godine, međutim, zbog bacanja đubreta izrečeno je svega 10 prekršajnih kazni.

    (1) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom