Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Istorijski radovi

Radovi na kanalizacionoj mreži u Popovcu, 7km od Niša, počeli su jula ove godine. Plan je bio da radovi traju 2 meseca odnosno do septembra ove godine. Međutim, kao sto se vidi na priloženim slikama, ni 3 meseca nakon roka radovi nisu ni blizu kraja. Na ovom delu puta, inače radi se o glavnom putu, je u potpunosti skinut asfalt zbog čega je javni prevoz u potpunosti obustavljen, a da pritom nije ubačen dovoljan broj polazaka na "alternativnoj" autobuskoj liniji. Ljudi nemaju čime da idu na posao, kao ni da se vrate jer su autobusi prepuni. Kako se vreme pogorsava situacija je sve gora, kao i put. Pošto put nije posut peskom, rupe su sve veće i dublje, a blato i bare predstavljaju pravi izazov čak i za pešake. Niko nije nadležan i nikog nije briga, a najgore tek sledi, sneg.

Istorijski radovi Istorijski radovi Istorijski radovi Istorijski radovi Istorijski radovi
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Popovac ulica

    Ulica u Popovcu bez asfalta 5 meseci zbog izgradnje vodovoda

    Blato i bare na glavnom putu kroz Popovac su realnost građana koji žive u ovom selu jer je, kako navodi čitalac preko aplikacije "Prijavi problem", asfalt skinut još u julu. Iz Direkcije za izgradnju Niša kažu da će ulica biti asfaltirana na proleće, pošto se radovi na izgradnji vodovodne mreže završe.

    (4) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom