Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Ne radi rampa, a voz prolazi

Danas oko 15h, u najvećem špicu, po ovakvom vremenu, na pružnom prelazu u Nišu, na raskrsnici ulica Hilandarska i Vojvode Gojka (Palilula - Staro Groblje), voz prolazi, rampa podignuta, semafor ne radi.

Komentar redakcije

O ovom problemu je redakcija već pisala. Kako su rekli u preduzeću "Infrastruktura železnica Srbije" rampe u Nišu i okolini ne rade zbog zime i hladnoće. Nakon naših tekstova radnici su očistili kontakte, neke rampe rade preceznije, a železničari poručuju da vozači i pešaci budu oprezni kada prelaze prugu.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • podignuta rampa

    Rampa u Vrtištu će da proradi kad otopli

    Meštani Vrtišta više ne moraju da se provlače kolima između spuštenih rampi, pošto su posle nedelju dana, konačno podignute. Međutim, one i dalje ne rade, a uzrok tome je, kažu u “Infrastrukturi železnice Srbije” mraz i loše vreme.

    (1) detaljnije
  • rampa

    Rampe u Nišu spuštene satima, u Vrtištu danima

    Dok su rampe na pružnim prelazima u Njegoševoj i Jug-Bogdanovoj ulici u Nišu, prema rečima Nišlija, spuštene satima, za stanovnike Vrtišta ova muka traje već nedelju dana. Kako novinari Južnih vesti nezvanično saznaju, do kvarova je došlo zbog niskih temperatura.

    (7) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom