Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Nepokošena trava na Novom groblju

Problem nepokošene trave na Novom groblju nije ništa novo, međutim, problem je travnata parcela koja bi trebala da bude sa „engleskom travom“ i na kojoj je godišnje održavanje najskuplje, oko 2.000 dinara, sa obrazloženjem da je to zbog održavanja parcele koja mora redovno da se kosi. Možda se na slici ne vidi najbolje da je deo oko parcele pokošen a sama parcela nije. O kvalitetu trave ne treba ni govoriti jer se vidi maslačak svuda.

Nepokošena trava na Novom groblju

Komentar redakcije

Poštovani,

O nepokošenoj travi na Novom groblju možete više pročitati na ovom linku: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradjani-nezadovoljni-neodrzavanjem-Novog-groblja.sr.html

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • groblje trava

    Građani nezadovoljni neodržavanjem Novog groblja

    Pojedini građani žalili su se da su za vikend na Novom groblju, kada su obilazili grobove najmilijih, zatekli uraslu travu i rastinje. Iz Javnog komunalnog preduzeća "Gorica" kažu da od jula nisu više zaduženi za čišćenje groblja i da to radi JKP "Mediana", međutim u ovom preduzeću tvrde da oni nisu nisu po programu preuzeli čišćenje samih grobnih mesta i prostora između njih, ali da će za 45 dana, zajedno sa "Goricom" sve očistiti.

    (14) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom