Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Pešačka staza se koristi kao divlja deponija i poljski wc

Pešačka staza koja je nekad važila za najlepšu u gradu je sada mesto koje prolaznici i vozači autobusa i kontrolori (zbog blizine autobuske stanice) koriste kao WC i deponiju. Za vreme školske godine ovom stazom deca idu u školu, a svakog dana koriste je stanari okoline za odlazak na posao zbog blizine autobuske stanice. Osim što jako smrdi na izmet i đubre, ima velikih glodara...verujem uskoro i pojavu zmija, ukoliko ih već nema. Molim Vas da obavestite nadležne institucije da hitno reaguju!!!

Pešačka staza se koristi kao divlja deponija i poljski wc Pešačka staza se koristi kao divlja deponija i poljski wc Pešačka staza se koristi kao divlja deponija i poljski wc Pešačka staza se koristi kao divlja deponija i poljski wc
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Otpad Čair

    Ove godine u Nišu desetoro kažnjeno zbog nepropisnog bacanja smeća

    Neki od glavnih komunalnih problema u Nišu su smeće, divlje deponije i otpad koji je nepropisno bačen u parkovima, na obodima grada i drugim javnim površinama. S obzirom na to da je u pitanju prekršaj koji ozbiljno utiče na životnu sredinu, zbog koga se troše pare svih građana Niša, gradskom odlukom su propisane i kazne za one koji nepropisno bacaju smeće. Ove godine, međutim, zbog bacanja đubreta izrečeno je svega 10 prekršajnih kazni.

    (1) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom