Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Reka smrada u Duvaništu

Ulica Aleksanda Belića u Duvaništu je ofarbana u crno od neke smrdljive tečnosti koje je ispustio kamion u koji se izbacuje đubre. Taj kamion od prošlog četvrtka se bukvalno cedio celog dana po naselju, ali u ovoj ulici je to najočiglednije. Očekivali smo da pošalju perače ulice, ali evo tačno nedelju dana od tada je prošlo i ništa. Očekujemo danas da nas počaste novom turom smrdljive tečnosti pa da uživamo u miomirisima kada zapeče sunce ovih dana. Slikano je noću pri lošem svetlu pa se iz aviona vidi koliko je ulica prljava.

Reka smrada

Komentar redakcije

Poštovani,

Nedavno smo pisali o ovom problemu, više možete pročitati ovde: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradjani-se-zale-na-smrdljive-ulice-iz-Mediane-salju-perace.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Kamion smeće Mediana

    Građani se žale na smrdljive ulice, iz "Mediane" šalju perače

    Tokom leta na vrućini smrad iz kontejnera se "oseća" više, a građani se žale da ovaj smrad poprimaju i ulice u Nišu, zbog toga što kamioni za odvoz smeća cure. Iz Javnog komunalnog preduzeća "Mediana " koje odvozi đubre, kažu da kada građani prijave da je "smećar" negde procurio, šalju perače ulica.

    (15) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom