Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Rupe na putu

Poštovani, molio bih Vas da me uputite na nadležne za deonicu puta kod fudbalskog igrališta u Popovcu. Naime, to je kratka deonica koja spaja put Popovac - Novo Selo sa petljom auto-puta Niš-jug. Ta kratka deonica je dužine oko stotinak metara, a više se koristi od glavog puta koji spaja Popovac i Novo Selo. Problem je u tome što taj put niko ne popravlja godinama, tako da je nemoguće proći od rupa. Sliku nisam u mogućnosti da pošaljem. Molio bih Vas da me uputite na nadležne. Unapred zahvalan.

Rupe na putu
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • rupe

    Rupe na niškim putevima ostaju dok se ne prolepša vreme

    Oštećenja na asfaltu i udarnih rupa na niškim putevima sve je više, a neke od njih ne popravljaju se godinama. One kod MIN-ovog naselja, kod igrališta u Popovcu ili u Ulici Milana Rakića samo su neke od mnogih koje su građani prijavili Južnim vestima. Sve one biće popravljene sa prvim toplijim danima, poručuju iz Direkcije za izgradnju Niša.

    (8) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom