Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Smrdljiva ulica i zapušeni slivnici

Na Matejevačkom putu 100 metara od semafora, stari dobri problematični kontejneri koji se ovoga puta redovno prazne sada imaju novi problem, jer svakog dana kamion ispušta smrdljivu tečnost pri čišćenju, pa je ulica kompletno ofarbana u crnu boju koja prelepo miriše na vrućini. Osim toga slivnici na suprotnoj strani ulice i to njih bar desetak su potpuno zapušeni zemljom već duži period pa kad padne kiša treba vam čamac da pređete ulicu.

Smrdljiva ulica i zapuseni slivnici

Komentar redakcije

Poštovani,

Nedavno smo pisali o ovom problemu, više možete pročitati ovde: https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradjani-se-zale-na-smrdljive-ulice-iz-Mediane-salju-perace.sr.html.

Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Kamion smeće Mediana

    Građani se žale na smrdljive ulice, iz "Mediane" šalju perače

    Tokom leta na vrućini smrad iz kontejnera se "oseća" više, a građani se žale da ovaj smrad poprimaju i ulice u Nišu, zbog toga što kamioni za odvoz smeća cure. Iz Javnog komunalnog preduzeća "Mediana " koje odvozi đubre, kažu da kada građani prijave da je "smećar" negde procurio, šalju perače ulica.

    (15) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom