Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Udarne rupe

U Ulici Kovanlučkoj je veliki broj udarnih rupa. Ulica nema trotoar i pešaci, a naročito učenici koji pohađaju osnovnu školu "Kole Rašič " nisu bezbedni, jer zbog izbegavanja rupa, vozači ugrožavaju njihovu bezbednost. Pre mesec i po dana jedna žena je povređena, što može da se proveri u PU Niš. Pre 10 dana, komšija iz prvog prilaza desno, nije uspeo da izbegne rupu i oštetio je vozilo. Molimo nadležne u gradu da što hitnije reše problem.

Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe Udarne rupe
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Udarne rupe

    Neke ulice i trotoari u Nišu i dalje puni kratera

    Iako je počela sezona krpljenja udarnih rupa u Nišu, i dosad su popunjene one na glavnim saobraćajnicama, pukotine u asfaltu i dalje muče građane. Tako ih je pun prilaz Ulice Maksima gorkog kod ulaza u Vojvode Tankosića, ima ih i u Dragiše Cvetkovića, na Panteleju, Kovanlučkoj, na putu za Donje Vlase i u Sićevu.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom