Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Uzurpiranje trotoara i jedne kolovozne trake

Trotoar pored hotela "Ambasador" je blokiran za prolaz pešaka zbog radova na fasadi tog hotela. Po rečima investitora tako je trebalo da bude par meseci. Sada je već druga godina kako pešaci moraju da idu kolovozom iako su ti radovi odavno završeni. A cela kolovozna traka koja je blokirana zbog "pešaka" sve vreme se koristi za parkiranje vozila. Iz tog razloga u centru Niša imamo svakodnevni kolaps u saobraćajnom špicu.

Uzurpiranje trotoara i jedne kolovizne trake Uzurpiranje trotoara i jedne kolovizne trake Uzurpiranje trotoara i jedne kolovizne trake Uzurpiranje trotoara i jedne kolovizne trake
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • blokada kod Ambasadora

    Deo Voždove ulice kod "Ambasadora" skoro dve godine blokiran

    Trotoar i deo ulice u centru Niša pored hotela "Ambasador" nisu prohodni još od juna 2017. godine, a prema poslednjem zahtevu koji su vlasnici uputili nadležnima, tako bi moglo da bude do kraja maja. Zasad nije poznato koliko je za ovo, kako ga građani nazivaju - uzurpiranje javnog prostora, plaćeno u gradski i opštinski budžet preko taksi.

    (15) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom