Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:48, 2. 4. 2012.

"CarnationGroup" dolazi u Srbiju

carnationgroup

Nakon konstantnog rasta poslovanja zabeleženog u Rumuniji i Austriji "CarnationGroup", kreativna agencija za digitalni marketing iz Mađarske, odlučila je da proširi svoje prisustvo u ovom delu Evrope otvaranjem kancelarije u Srbiji.

Ogranak u Srbiji je treća po redu kancelarija koju je "CarnationGroup" otvorio van Mađarske i trenutno je ova agencija u fazi kreiranja svog lokalnog tima u Srbiji i pronalaženja talentovanih i kreativnih ljudi.

Jadranska regija nije potpuno novo tržište za "CarnationGroup". Nakon brojnih uspešnih projekata i nagrađivanih kampanja koje su godinama unazad rađene za partnere kao što su "Coca-Cola", "Procter & Gamble", "Telenor" i "Beiersdorf", "CarnationGroup" je odlučio da pokrene poslovanje, usadi svoj #digitalcreativecourious pristup radu i iskoristi sve veće mogućnosti koje pruža rastuće tržište Srbije i okolnih zemalja.

Ova agencija za digitalni marketing planira da u Srbiji do kraja godine zaposli još 10 osoba i na taj način ponudi kompletan portfolio usluga, uz dodatnu podršku ostalih produkcijskih kapaciteta od preko 100 programera i kreativaca iz 4 kancelarije raspoređene širom centralne Evrope.

Gospodin Aleksandar Petković, koji radi u agenciji "CarnationGroup" kao regionalni menadžer za razvoj poslovanja, donosi dragoceno i sveobuhvatno poznavanje lokalnih tržišnih uslova i bogato iskustvo u oblasti digitalnog marketinga, pogotovu u mobilnoj industriji koja nesumnjivo predstavlja sektor sa najviše potencijala.

- Dolazak jedne ekspertske kompanije, kao što je "CarnationGroup", na tržište Srbije nam potvrđuje da je naša zemlja na pravom putu kada je u pitanju značaj i razvoj digitalnog marketinga. Postoji veliki broj kompanija koje posluju u Srbiji, a kojima su potrebne profesionalne usluge agencija sa iskustvom i kompetencama kako bi pospešili svoje poslovanje. Pored toga što donosi svoje znanje i iskustvo, "CarnationGroup" je u potrazi za talentovanim i kreativnim ljudima koji će nam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva - naveo je gospodin Petković.

Njemu će u formiranju, unapređivanju i osvajanju lokalnih tržišta pomoći gospodin Mihaly Varga, direktor za međunarodne odnose u agenciji "CarnationGroup", koji iza sebe ima veliko iskustvo stečeno višegodišnjim radom u međunarodnim kompanijama.

Gospodin Varga je upravljao promocijom brenda "Sony Ericsson" u 19 zemalja centralne i istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza, a kasnije je radio kao menadžer za interne i eksterne komunikacije mađarskog ogranka firme "Deutsche Telekom".

- Srbija je u ovom trenutku jedna od najzanimljivijih lokacija za razvoj našeg poslovanja. Uz tržište koje se brzo razvija i bogato kulturno nasleđe, pred nama su zaista neverovatne mogućnosti. Ubeđen sam da će "CarnationGrou"p otvaranjem kancelarije u Srbiji ne samo povećati prihode od poslovanja, već postati bogatiji za jedno živopisno iskustvo koje ćemo preneti širom kompanije i tako unaprediti našu korporativnu kulturu. Godina 2012. je godina širenja naše mreže, u kojoj ćemo otvoriti kancelarije u još nekim zemljama centralne i istočne Evrope - rekao je Krisztian Toth, izvršni i kreativni direktor kompanije "CarnationGroup".

O kompaniji "CarnationGroup":

"CarnationGroup" već preko 15 godina osmišljava kreativne digitalne marketinške koncepte za klijente iz raznih industrija. Stvaramo ideje, dizajniramo, programiramo, razvijamo, kodiramo, istražujemo, planiramo, merimo i optimizujemo. Sve to počinje samo jednim pitanjem. Šta je potrebno da pitamo kako bismo postali bliži? Bliži brendu, proizvodu, ljudima. Sve ostalo su sitnice, zaista.

Podeli sa prijateljima
Pronađite nas na: