Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 30. 4. 2024.

Aleksandar Mitić i zvanično od oktobra novi dekan niškog Medicinskog

Medicinski fakultet Kaže da će podneti ostavke na funkcije na kojima ne sme da bude kao dekan; ilustracija; foto: Vanja Keser

Sadašnji prodekan za nastavu na Stomatologiji, v. d. direktora niške Klinike za stomatologiju i član Izvršnog odbora Vulinovog Pokreta socijalista, Aleksandar Mitić, izabran je za novog dekana Medicinskog fakulteta u Nišu. Ostavke na funkcijama na kojima, prema Statutu, ne sme da bude kao dekan, kaže, podneće posle prvomajskih praznika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Igor B

    17:01 // 30. 4. 2024.

    Gospodin Mitic je jedan odgovoran i elokventan covek, domacin. Drago mi je da je dobio funkciju dekana i zelim mu puno uspeha. Nema potrebe da tekst bude politicki obojen. Prava osoba je na pravom mestu, a to je danas priznacete retkost. Stomatoligiju je zajedno sa saradnicima podigao na jedan visi nivo. Treba pogledati i uveriti se u to.

  • Petar SNS

    17:18 // 30. 4. 2024.

    Već sam se oglašavao o ovom slučaju . Čist (politički) promašaj . Loš rukometaš loš stomatolog i još lošiji dekan . Da ne idem dalje .

  • Kolega

    17:36 // 30. 4. 2024.

    Alek bravo! Savet fakulteta treba da se stidi!

  • danija

    18:45 // 30. 4. 2024.

    Ljubi ga majka koja mu zavrsila fakultet.

  • Dragan

    20:10 // 30. 4. 2024.

    Da li je bio još neki kandidat ili ne?

  • Vlada

    20:12 // 30. 4. 2024.

    Da nije sin profesorke Mitić,još bih i poverovao u istinitost njegove biografije.Ovako...Nigde nepotizma većeg,nego na Medicinskim fakultetima...

  • Dragan Petrovic

    20:53 // 30. 4. 2024.

    Dobro da nije sa veterinarskog fakulteta,bitno da je vulinov pulen...smucili ste se vala sa izborom dekana,mozete i Sapica kao pocasnog dekna,bolje pliva od rukometasa u politici...neko namerno sabotira grad Nis...

  • Iva

    21:24 // 30. 4. 2024.

    Sramota za MF.

  • Slavisa

    09:38 // 2. 5. 2024.

    Bruka i sramota za Medicinski fakultet u Nisu. Pored tolikih zvucnih imena profesora medicine zubar. Znamo svi ko je i sta je, mamin sin, koju biografiju ima, "Budi me do zore, u zoru me poli hladnom vodom"? Vulinov pulen, dokle vise? Bruko i sramoto. Unistise kadrovski nisko zdravstvo i Medicinski fakultet, sprdacina.

  • Slavisa

    21:40 // 6. 5. 2024.

    Aleksandar Mitic je u svakom pogledu nedostojan funkcije dekana Medicinskog fakulteta. Njegovim imenovanjem je urusen ugled ove visokoskolske ustanove.

  • Dr Petar

    17:07 // 8. 5. 2024.

    Dokle ce trajati ovo kadrovsko ludilo u niskom zdravstvu i na Medicinskom fakultetu? Aleksandar Mitic zubar dekan fakulteta, to je za onu rubrliku "Verovali ili ne"? Tuzno za Nis i nisku strucnu javnost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Samo neka se što više pucaju vatrometi, veselo da bude, da narod ne misli o mukama i problemima

Marko Popovic Čitalac

Tekst: Niški kulturni centar za 4,3 miliona iznajmljuje opremu za Nisomniju, Filmske susrete i Horske svečanosti

Pronađite nas na: