Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 10. 12. 2010.

| Društvo

Donacija Američke ambasade Vranju

Autor:J.S.Izvor:Južne vesti

BEOGRAD, VRANJE - Grad Vranje dobio je od Američke ambasade sanitetsko vozilo za potrebe hitne pomoći Zdravstveni centar.

Ambasadorka Sjedinjenih Država u Srbiji Meri Vorlik je u Beogradu gradonačelniku Vranja Miroljubu Stojčiću uručila ključeve vozila. Vrednost donacije je 40.000 evra.

Za kupovinu i opremanje doniranog vozila Ambasada SAD je kroz Fond za pomoć Ministarstva odbrane SAD obezbedila 20.000 dolara.

- Ova donacija je idealan primer javno-privatnog partnerstva i uticaja koje kompanije, a posebno privatan biznis, mogu da imaju na zajednicu u ostvarivanju društvene odgovornosti. Nadam se da će ovo ambulatno vozilo omogućiti da se žiteljima Pčinjskog okruga pruže bolje i brže zdravstene usluge i pomoći ovom regionu Srbije, jer Srbija sa ostalim regiona kreće napred ka prosperitetnoj i zdravoj evropskoj budućunosti - rekla je Meri Vorlik.

Pored gradonačelnika Vranja uručenju su prisustvovali i čelnici vranjskog zdravstva.

- Donirano vozilo je od velike važnosti našem zdravstvenom centru, jer je on najudaljeniji u odnosu na referentne klinike u Srbiji, uz to pruža usluge i brine o zdravlju za više od 228.000 stanovnika Pčinjskog okruga - rekao je dr Uroš Trajković, direktor Zdravstvenog centra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: