Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 19. 5. 2017.

| Društvo

Dragan Miletić imenovan za direktora Gerontološkog centra Niš

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
Gerontološki centar Niš
Miletić bio jedini kandidat; foto: JV/S. M.

Doskorašnji v. d. direktor niškog Gerontološkog centra Dragan Miletić, nakon sprovedenog konkursa, i formalno je imenovan za direktora ove ustanove. Inače, Miletić je krajem prošle godine za Gerontološki centar na spornom tenderu kupio “škodu superb” od 4 miliona dinara, koju je potom ustupio Ministarstvu za rad i socijalnu politiku.

Na konkursu koji je, kaže Miletić, bio objavljen marta ove godine u listu Nacionalne službe za zapošljavanje “Poslovi”, bio je jedini kandidat.

To je bilo objavljeno u “Poslovima”, u skladu sa Zakonom. Inače, na njemu sam se jedino ja prijavio - kazao je Miletić.

Na konkursu se tražilo da kandidat za direktora ima visoko obrazovanje iz oblasti “pravnih, psiholoških, pedagoških i andragoških nauka, specijalne edukacije i rehabilitacije, socioloških, političkih, ekonomskih ili medicinskih nauka”, ali i najmanje 5 godina radnog iskustva u struci.

Miletić će u direktorskoj fotelji ostati 4 godine, kada mu prema Zakonu, ističe mandat.


Miletić za Gerontološki kupio "škodu", pa je ustupio Ministarstvu

škoda superb Ustupljena "škoda superb" ispred kafane gde je bio organizovana proslava niškog Gerontološkog centra ; foto: JV/ S. M.Mesec dana nakon što je postavljen na mesto v. d. direktora Gerontološkog centra, Miletić je za ovu ustanovu kupio luksuznu “škodu superb”, koju je ugovorom o ustupanju predao Ministarstvu za rad.

On je parama građana, iz budžeta Gerontološkog centra, platio i 14.000 dinara da se zatamne stakla ustupljenim kolima.

Pored toga, Miletić je sproveo i javnu nabavku za novo sanitetsko vozilo, pisanu tako da je na njoj mogla da pobedi samo jedna firma sa tačno određenim tipom saniteta.

Biografija novog direktora

Pre nego što je novembra 2016.  imenovan za v. d. direktora Gerontološkog centra Niš, prema radnoj biografiji koju je dostavio novinarima, Dragan Miletić je od 2004. bio zaposlen u “Domu za smeštaj odraslih lica u Kulini” kao koordinator stručnog rada.

Pre tog posla, radio je kao tehnički sekretar u Planinarskom savezu Niša.

Miletić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Nišu, a stekao je i sertifikat za raspisivanje javnih nabavki od Uprave za javne nabavke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    13:08 // 19. 5. 2017.

    Ko bi reko da ce on biti direktor

    • Dragan,Niš

      17:30 // 19. 5. 2017.

      @Gaga.Hmm,ako je za vreme vršenja dužnosti direktora uspešno sproveo tender za nabavku škode koju je dao ministarstvu,stvarno ne mogu da pogodim ko mu je napisao preporuku za to mesto??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: