Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 5. 12. 2011.

| Društvo

Formira se novo ekološko preduzeće

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
djubre
divlja deponija

Pored postojećeg Fonda za ekologiju u Prokuplju, uskoro bi trebalo da se formira još jedno javno preduzeće koje će se baviti čistoćom u gradu. U pitanju je Eko fond, kojeg je izglasalo Opštinsko veće prokupačke opštine.

Kako saznajemo, preduzeće bi trebalo da preuzme jedan broj radnika iz Fonda za ekologiju. Ipak, niko ne želi za sada da kaže koliko će se novih radnika uposliti u njemu. Kako bi novo preduzeće funkcionisalo, prokupačka opština je obezbedila 1, 6 miliona dinara za kupovinu kamiona za smeće za potrebe ovog preduzeća.

Tako će se o čistoći u Prokuplju, ukoliko na narednoj sednici odbornici prokupačke opštine podrže predlog Opštinskog veća, baviti: Javno preduzeće „Gradska čistoća“ , austrijsko preduzeće „Por Verner Veber“ koje obavlja uslugu iznošenja smeća, Fond za ekologiju u okviru kojeg postoji ekološka brigada i novoosmišljeno Eko fond!

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Radonjic

    18:45 // 10. 12. 2011.

    E to je apsolutno tacno,ali od necega mora da se krene.Nadam se da ovo citaju i oni o kojima se prica i da ce makar malo ovo da ih dotakne.Pozdrav svim sugradjanima koji na pozitivan nacin pozdravljaju ovu i slicne akcije

  • Paja Patak

    14:30 // 10. 12. 2011.

    U pravu si Radonjicu, ma da kada bi nam radila komunalna inspekcija kako treba i kada bi kaznjavala sve one koji bacaju djubre gde nesmeju , bilo bi manje posla za komunalna preduzeca a i grad bi bio cistiji.

  • Ivan Radonjic

    13:33 // 10. 12. 2011.

    mislite da je zbog toga lako?Sve sto se menja iz korena je veoma tesko,ma kakve povoljnosti imali oko sebe.Bolje da se svi zajedno ukljucimo u celu pricu o ciscenju,nego sto uzaludno saljemo komentare,a ne radimo nista da bi isto promenili.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: