Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 18. 3. 2013.

| Društvo

Grekulović "ostaje" načelnik policije

Autor:B.G.Izvor:Blic, Južne vesti
Grekulovic.jpg
Srđan Grekulović, arhivska fotografija, foto: blic.rs

Srđan Grekulović, pomoćnik direktora policije, biće do petka postavljen za načelnika Policijske uprave u Nišu, saznaje Blic u MUP.

Izvor Blica iz MUP tvrdi da je "pre nekoliko dana odlučeno je da Grekulović bude imenovan za načelnika niške policije".

- Trenutno je u toku administrativna procedura za njegovo postavljenje i to će biti završeno do petka.

Beogradski list podseća da niška policija više od 3 godine nema načelnika, a da su za to vreme ojačale kriminalne grupe.

- Mafijaški klan je u međuvremenu toliko ojačao, da je uspeo da napravi uporište u niškoj kriminalističkoj policiji, ali i da pokuša da utiče na postavljenje načelnika policije. Za svog čoveka na toj funkciji, klan, koji se bavi organizovanim švercom narkotika iz Turske ka zapadnoj Evropi, nudio je čak pola miliona evra.

U tekstu pod nazivom "Niš i Novi Sad posle tri godine dobijaju načelnike policije" navodi se da je stvar ubrzalo još nerazjašnjeno ubistvo Nišlije Đorđa Stojanovića, kome je krajem januara podmetnuta bomba pod automobil. ubistvo ubistvo u Durlanu

To ubistvo, tvrdi izvor Blica, otvorilo je još jedan problem u Nišu - kriminalno delovanje pojedinih pripadnika niškog odreda Žandarmerije koji su upetljani u mnoge prljave poslove.

- Kada su posle ubistva Stojanovića pripadnici tamošnje kriminalističke policije tražili “vreme” da reše slučaj, u Niš je odlukom direktora Veljovića poslat njegov pomoćnik Srđan Grekulović. Njegov zadatak bio je da sagleda situaciju u niškoj policiji.

Podsetimo, Đorđe Stojanović sin vlasnika poznate niške menjačnice "Cekin" ubijen je 27. januara u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil.

Samo 2 dana kasnije, kako su Južne vesti tada pisale, u Niš je poslat Srđan Grekulović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • duda

    12:23 // 26. 3. 2013.

    Tresla se gora, rodio se mis!!!

  • Toma Vučić Perišić završio je u kuli Gurgusovac

    23:42 // 23. 3. 2013.

    Ovaj je šefovao murijom u Jagodini?
    Jesu li tamo beše uhapsili onog (one) što je ubio (su ubili) novinara Pantića? Jao, da, sećam se – tamo su pohvatali i Arkanove naslednike u trgovini „belim“, a i one što trguju „crnim“, koje se kopa na njinim imanjima. Bageri rade 32 sata dnevno, niko kriv, Pravda za Keneta...
    Da, da, slušajte Betovena, i pravite se blesavi, sad je vlaška era...

  • Milta

    03:46 // 23. 3. 2013.

    E ljudi moji ja juce napisa sta napisa.Danas pohvata lopove u mom dragstoru,pozvah nadlezne pa su ih priveli.Do jutra sam davao izjave.U vremenu kada je Dušanov zakonik bio na snazi, za krađu se odsecala ruka. Danas za za što veći zločin u Srbiji, se dobija manja kazna, ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: