Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:00, 14. 2. 2013.

| Društvo

Jovanović izbegava odgovor

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Branislav-Jovanovic.jpg
E-mail poslat Južnim vestima iz Agencije za borbu protiv korupcije

Branislav Jovanović narodni poslanik i lider niškog URS i dalje odbija da objasni razliku u evidenciji svoje imovine koju je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Jovanović već 2 dana ne odgovara na telefonske pozive, pa javnost za sada ostaje uskraćena za informaciju o njegovoj imovini.

Prema formularima koje je sam dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije, njegovo materijalno stanje znatno se popravilo u poslednje 4 godine.

Naime, od svega četvrtine kuće od 40 kvadrata koju je 2010. godine prijavio kao nasleđe, sada je vlasnik četvrtine kuće od čak 120 kvadrata, koju je takođe nasledio. Branislav-Jovanovic.jpg Branislav Jovanović, arhivska fotografija

Umesto objašnjenja Jovanović je nastavio staru praksu vređanja novinara. Tokom gostovanja na Niškoj televiziji na pitanje novinara u vezi sa pisanjem Južnih vesti, on je izjavio da je sporni tekst pisao "ne novinar, nego elektrotehničar", a zatim odbio da odgovori i na pitanje novinara Predraga Blagojević koji se uključio u program.

- Ja svoj izveštaj ne podnosim, kako čusmo elektrotehničaru gospodinu Blagojeviću, kome je stalo da zbog gledanosti i njegovog sajta, da mu sajt bude posvećen, da teži senzacijama. I, na taj način, kažem, primorava političare da preko svojih centara moći se reklamiraju preko njegovog medija. To neće doživeti - rekao je Jovanović.

Iako su pojedini niški elektronski mediji objavili izjavu Branislava Jovanovića u kojoj on "demantuje" pisanje Južnih vesti o svojoj imovini, u našu redakciju još nije stigao zahtev za objavu ispravke.

Podsetimo, Jovanović je više puta u poslednjih nekoliko godina vređao novinare.

Zbog objavljivanja kritičkih tekstova o radu Direkcije za izgradnju grada čiji je direktor, oktobra 2010. godine, gostujući na TV Belle Amie, novinara Južnih vesti Predraga Blagojevića nazvao je "bolesnikom" i "plaćenikom".

Već sutradan stranka G17 plus se javno izvinila, a nekoliko dana kasnije i Jovanović je to učinio na konferenciji za novinare.

To je bio prvi put u novijoj istoriji Niša da se neki političar javno izvinio medijima.

Branislav Jovanović se izvinjava Južnim vestima

"Južne vesti - bolesnici i plaćenici"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stevan nikolić

    20:50 // 21. 2. 2013.

    Banamen koji za sebe kaže da je veliki graditelj u Nišu.Dana 09.05.2012.godine prijavljena je u ul.Igmanskoj rupa na asvaltnom putu prečnika 1x1m,posle njegovog asfaltiranja nakon gasifikacije ovog dela naselja.Nakon izlaska komunalne policije ista je sačinila zapisnik pod brojem 2-1308/12-04 i dostavila direkciji čiji je Banamen izvršni direktor.Nakon čekanja od 5 meseci rupu sam sanirao o svom trošku da nebi nedužni građani stradali ispred moje kuće.Svaka njegova asfaltirana ulica nemože da potraje ni dve godine,tu banamen pere novac.Banamen da je mogao da zaradi na rupi 1x1m verovatno bi bila sanirana.

  • stevan nikolić

    19:04 // 21. 2. 2013.

    svako normalan u ovoj zemlji mora da se pita,koga taj čovek predstavlja.Ako niste znali
    u gradskoj skupštini je izjavio da je skromnost
    osobina glupih ljudi.Stvarno na osnovu njegovog javnog ponašanja vidi se da nije nešto u redu sa njim.

  • Tuga 2

    20:45 // 14. 2. 2013.

    Da dodam.Čovek je toliko izverziran da je stopostotno brisao tragove iza sebe i oprao novac,imovinu i sve ostalo što je pokrao tako da će nadležnima biti jako teško da dokažu ono što ceo grad zna za njega.Ako uzmemo i opciju sa kojom motivisanošću će ti partijski istražitelji to raditi,sve vam je jasno !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: