Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:31, 28. 1. 2016.

| Društvo

Prijem za decu i najbolje radnike povodom Dana Vranja

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
dan-vranja-2.jpg
Mališani na kratko zamenili lokalne odbornike; foto: I.M.

Mališani iz Predškolske ustanove i vranjskih škola u okviru obeležavanja Dana Vranja na kratko su smenili lokalne odbornike i zauzeli njihova mesta, a tradicionalno sa po 15.000 dinara nagrađeni su i najbolji radnici u javnom sektoru.

Obraćajući se radoznalim mališanima, koji su za njega imali bezbroj pitanja, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je pokušao da im odgovori, ali i da im predoči šta Grad radi kako bi njihovo detinjstvo bilo lepše.

Bilo je mnogo pitanja od toga kada će Vranje dobiti zatvoren bazen, hoće li biti izgrađen hotel za pse, kada će biti uređeno igralište u donjem delu grada.

Pošto su uspostavili prijateljski odnos sa gradonačelnikom, zanimalo ih je i za koji tim navija, kao i to ko mu je omiljeni sportista. Okupljanje se završilo pesmom, pa su mališani prvo horski otpevali himnu, a onda su na red došli i hitovi Zdravka Čolića koji će u Vranju 30. januara održati koncert.

Pre zanimljive posete mališana Gradskoj upravi, organizovan je prijem i za najbolje radnike u javnom sektoru.

Njima je gradonačelnik Antić rekao da na ovaj način rukovodstvo Grada ukazuje mali znak pažnje, a na osnovu prispelih predloga od strane sindikata, za najbolje radnike proglašeni su Stanojka Stojanović,Zagorka Ristić, Bejtula Bajramović, Zvonimir Stošić, Tomislav Stojković, Miroslav Dimić, Saša Trajković, Miodrag Protić, Nebojša Antić, Nela Ćurčija, Goran Vitorović, Vesna Veličković, Slaviša Stanković, Nada Bogdanović i Jasmina Ristić, Ivana Nedeljković, Marica Jovanović, Nebojša Antić i Srećko Džikić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: