Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:42, 1. 9. 2023.

Protest u Knjaževačkoj - predstavljanje dogovora sa gradonačelnicom Niša

knj1 foto: S. V.

Stanari Knjaževačke ulice ponovo su se okupili na protestu kako bi upoznali sugrađane o razgovorima i dogovoru sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski. Aktivisti koji su bili na sastanku istakli su da je dogovoreno da četiri kritična pešačka prelaza budu izdignuta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Durlanac

    20:04 // 1. 9. 2023.

    To je to sad će ima i skakaonice.!

  • Pera

    20:06 // 1. 9. 2023.

    Isterajte policiju u Knjaževačku ulucu da rade svoj posao za koji primaju platu. Postavite kamere za snimanje bezine i rešen problem!

    • Oprem

      13:50 // 3. 9. 2023.

      Da be da kamere radari ma nemoj...

  • Duda Dordjevic Rozinka

    05:15 // 2. 9. 2023.

    Moj sin se ozenio bas tu na raskrsnici Ilije Birčanina imam unukicu a moji prijatelji ne vide preterano racuna na tom prelazu mora obavezno da se nesto uradi.Tako je,Tako je mora nesto da narod preduzme

    • Mrk

      14:53 // 4. 9. 2023.

      Bas ma raskrsnici se oženio, pa jel mu nije smetao saobraćaj, dok se ženio?

  • Bb

    06:34 // 2. 9. 2023.

    Juče policije nije bilo ceo dan tu kod škole, iako je 1. septembar, ali su uredno postavili radar posle protesta, kada su đaci već odavno bili kući.

    • Bibi

      20:55 // 3. 9. 2023.

      Pa gde su svi ti roditelji na protest koji se brinu i koji se javljaju kad se nesto desi po grupama da pisu i komentarisu . ...Knjazevacka ulic aje od skole Njegos do skole Mike Antic .....gde je narod iz te ulice ...da podrzi komsije nigde svi jaki na komentarima

  • Milan

    07:21 // 2. 9. 2023.

    Vi zaista mislite da će to pomoći? Podignuti asfalt?
    Evo sinoć je moglo da strada barem 50pesaka jer niko ali baš niko ni vozač auta ,autobusa,kombi prevoz ne staje na pešačkom,samo gas gas.

    • Ivan

      13:40 // 2. 9. 2023.

      Pa umorom se od stajanja i pešaka kod Delte,koji idu kao muve bez glave,pa se onda opustimo kroz Knjaževačku!
      Samo vi tražite "tatka",dobiće te ulicu bez hladovine sa još većim haosom i gužvom,pa će dok traje grejna sezona da dišete?,jer ionako je taj deo grada pod smogom svaki dan...

  • Auttrikter

    07:35 // 2. 9. 2023.

    Sta mislite, koja je sorta " ljudi", sto su skidali obavestenja o protestu? Ja mislim, uvlakaci, mitingasi, oni sto im sns dade posao za minimalac pa su spremni da rade i protiv svoje porodice, ako se naredi, delioci i kradljivci predizbornih penzionerskih paketa, bakljasi sa krovova, "akivisti"...
    Znaci, šljam !

  • Није Ништа

    09:42 // 2. 9. 2023.

    "рекао је да је у тој улици његову супругу пре 30 година ударио камион на пешачком и да се од тада ништа није променило" - није да се није ништа променило,промениле су се најмање неколико пута ГРАДСКЕ ВЛАСТИ,тј.партије на власти.Властодржци се мењају,могли би и знатно брже,али свест,навике и култура,како возача тако и пешака остаје на нивоу - ослободиоц - нико не поштује законске одредбе .

  • Čiča Miča

    10:23 // 2. 9. 2023.

    Da bi se sa nekim nešto dogovarali uslov je da mu verujete.
    Da li stanari Knjaževačke veruju tzv. gradonačelnici? Ako je odgovor - da, onda ništa. Tako im i treba. Da je tzv. gradonačelnica htela nešto da preduzme ona bi preduzela do sada. Ne bi bilo potrebe da je iko "potseća" svojim protestom. Sve što se radi pod prisilom je jalovo. Poverenje se teško stiče, sem kod lakovernih.

  • Zika

    11:27 // 2. 9. 2023.

    Samo kamere da snimaju brzinu kretanja i autobuska stajalista i po dzepu! To narod jedino razume! A mogla bi i policija ponekada, bar jednom godisnje, da izadje iz Orac kafane i da radi malo svoj posao za koji primaju redovno platu!

    • Mrk

      13:48 // 3. 9. 2023.

      Ne slažem se sa tobom knjazevackom ulicom su svaki dan sa radarima... Boja i ovako rasteruju ove sto uzurpiraju desnu traku na sva 4...

  • Komsija

    11:38 // 2. 9. 2023.

    Gradjani Nisa treba da u sto vecem broju blokiraju Knjazevacku ulicu, i traze sto pre trajno resenje. Preveslace ih gradski oci, ja im nista ne verujem!

    • Jasar

      13:46 // 3. 9. 2023.

      Šta misliš koje je rešenje redukovanje pešaka???

  • nikola jovanovic

    12:41 // 2. 9. 2023.

    To je najgore moguce resenje izdizanje pesackog ima totalno da ugusi saobracaj i vecina ima da krene sporednim ulicama da bi izbegla te pesacke i bice jos gore jer ce leteti tesnim ulicama....samo psvetljavanje pesackih i kamere koje snimaju brzinu i problem resen.

    • Jasar

      13:46 // 3. 9. 2023.

      Vozi trotinet i uzuvaj

  • Mirko Stević

    17:16 // 2. 9. 2023.

    A da za početak osobe koje prelaze ulicu uključe mozak (ukoliko isto poseduju) i skapiraju šta znači i čemu služi pešački? Ne, a?

    • Auttrikter

      19:53 // 2. 9. 2023.

      To li ti Drvar reko,da napises ! Ti prelazis pesacki kolima ? Ne ides na dve noge,nego kolima udjes u prodavnicu i sa sedista kupujes !

    • Kamera

      22:45 // 4. 9. 2023.

      Stavicu kameru na glavu da vidite kako staju na pesackom, tom istom gde je poginuo covek. Na sred pesackog sam bila videli su me i jedva da staju,koce

  • Steva n

    12:06 // 3. 9. 2023.

    Izdignuti pešački su loše rešenje kao i ležeći policajci, uspori se saobraćaj i gorivo se troši u mestu i svi udišemo dim iz auspuha i razboljevamo se .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Njima ne treba sreća, treba im pobeda.

Nišlija čitalac

Tekst: Ni treća nije bila sreća - niški Radnički u Novom Pazaru odlučuje o baražu

Pronađite nas na: