Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 22. 1. 2013.

| Društvo

Uskoro još kamera za snimanje prekršaja

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
g

Kamere koje beleže saobraćajne prekršaje biće postavljene na 35 do 40 lokacija u Nišu, najavio je gradonačelnik Zoran Perišić.

On je dodao da su za sada postavljne samo dve probne kamere na dve raskrsnice i da su u toku pregovori sa “Telekomom” za postavljanje novih.

- Kada budemo završili pregovore sa “Telekomom” daćemo informacije o tome gde se kamere nalaze i koji je njihov zadatak - rekao je Perišić.

Podsetimo, kamere koje beleže saobraćajne prekršaje postavljene su do sada kod Ureda i na raskrsnici Dušanove i Ulici vojvode Mišića.

Gradonačelnik Perišić je nadavno izjavio da je samo jedna od njih za mesec dana zabeležila 800 prekršaja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milutin Stamenkovic

    14:19 // 23. 1. 2013.

    Niš je konačno dobio Gradonačelnika koje se brine o bezbednosti svojih sugrađana!

  • Dragan Jovanovic

    09:58 // 23. 1. 2013.

    Kamere su potrebne. Pre svega u klinickim centrima, u javnim preduzecima, u drzavnoj upravi i svugde gde se slabo radi a za posao za koji se trazi mito prima i plata. Ovako po starom obicaju pocinjemo od repa.
    Podrzavam da se prvo urede raskrsnice, usklade semafori, poboljsa saobracajna infrastruktura.A onda kazni svaka bahatost.
    Npr. na raskrsnici Bulevara Medijana i Knjazevacke, dolaskom iz pravca novog mosta u Knjazevacku se moze skrenuti uglavnom samo na crveno jer je nepregledno da se skrece dok se vozila iz suprotnog pravca kojima je otvoren takodjer semafor i idu pravo krecu kroz raskrsnicu.
    Jos gori primer je raskrsnica kod mosta kod toplane.

  • Treptuće zeleno

    19:13 // 22. 1. 2013.

    Postavljanje kamera je ok, ali treba se jos mnogo toga uraditi, npr. da se postave semafori za treptucim zelenim, a ne da na prepad vozaci koce na zuto i samim tim dovode u pitanje bezbednost svih ucesnika u saobracaju.
    Pitam ja vas, sta se desava ako prodjes kroz zuto, tj. ako nikako nisi mogao da zakocis bezbedno?
    Inace, u policiji su rekli da nisu upoznati sa kamerama, bila je ta vest pre oko mesec dana na jv.

    • igor

      17:42 // 22. 2. 2013.

      Tako je, vaznod a gradonacelnik trlja ruke za kazne a sto uslove nije stvorio za kamere, znam ljude koji cekaju da se upali crvene i ne voze nego se vuku ustrahu da ih ne snimmi kamera. Obavezno je trepcuice zeleno svetlo, a ne cap zuto i ti ulazis u raskrsnicu i kamera slika, odakel ja znam kad ce se upali zuto ??????? Jel treba da budemo vidovdnjaci? Vazno da gradonacelnik trlja ruke i da se zahvaljuje gradjanima sto su ugorzili bezbednost.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: