Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 28. 12. 2010.

| Ekonomija

Aleksandar Mitić VD predsednik RPK

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Mitić, arhivska fotografija

NIŠ - Aleksandar Mitić izabran je za vršioca dužnosti Regionalne privredne komore Niš.

Mitić je bio jedini kandidat a za njegov izbor glasala je velika većina članova Skupštine.

- Moj zadatak je da u pripremim izbornu Skupštinu. Neću kandidovati za predsednika, a funkciju ću obavljati volonterski - kaže Aleksandar Mitić.

Aleksandar Mitić funkcioner je Demokratske stranke, generalni direktor JKP Naissus i predsednik Upravnog odbora Vaterpolo kluba "Niš".

Na Skupštini RPK, održanoj krajem prošle nedelje, dotadašnji predsednik Milovan Kocić podneo je ostavku. Na toj sednici nije izabran njegov naslednik pošto dvojica kandidata, Miodrag Stojadinović menadžet kompanije DIN Filip Moris i Aleksandar Mitić nisu dobili potreban broj glasova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan petrovic

    23:10 // 29. 12. 2010.

    Upropastio je Niski vodovod sta je sledece , taj ko ga bira treba da zna.

  • milan radojkovic

    15:16 // 29. 12. 2010.

    kad ste mu pobrojali funkcije, zaboravili ste da navedete da je i član UO EI holdinga za šta prima dobre pare... kao da je petoglavi arapin...gde ide ovaj grad...

  • Svi su isti

    09:54 // 29. 12. 2010.

    A ima li neki zuti ili iz SPS ili G17 da nije celog zivota provweo po politickim funkcijama i na drzavnim jaslama?????? Pa i gradonacelniku je ovo prvo radno mesto direkt iz klupe..... !! Sami smo krivi sto nam se vrte isti ljudi vec 20 godina TAKO GLASAMO!!! Ja cu na narednim izborima ili da apstiniram ili da glasam za neku stranku koja javno kandiduje pre izbora neke nove ljude i lepo ih predstavi ko ce za koju funkciju biti nakon izbora!!! Ako nijedna stranka to ne uradi apstiniram kao sto rekoh da mi ne bi posle poturali na mala vrata nesposobnjakovice i rodbinu i postavljali ih na direktorska i politicka mesta!!!!!!!!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: