Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 16. 8. 2023.

Niška "Mediana" kupuje podzemne kontejnere za skoro 250.000 evra

Novi kontejneri u BK 50 novih kontejnera biće raspoređeno po Nišu; ilustracija; foto: čitalac

50 novih podzemnih kontejnera trebalo bi da uskoro bude postavljeno u Nišu, pošto je JKP "Mediana" raspisala tender vredan skoro 250.000 evra, preko kojeg traži firmu koja će kontejnere nabaviti i postaviti. Tačne lokacije za sada nisu navedene.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko Jovanovic

    09:41 // 16. 8. 2023.

    Možda bi bilo jeftinije i pametnije rešenje da grad ima fleksibilni odsek u JKP Medijani koji bi sam mogao da pravi i odrzava kontejnere, koje bi sam dizajnirao tako da budu kvalitetni, održivi vremenski, praktični za pražnjenje a da se ima u uvidu pitanje primarne selekcije u kom slucaju treba planirati mesto za vise razlicitih kontejnera...
    Ne sviđaju mi se ova ad hok rešenja.

    • A gde sam tu ja?!

      10:50 // 16. 8. 2023.

      Onda čitav "Lepa Brena za 4 osobe"-sistem gubi smisao. Ovako se od tih 250k-pola razdeli i razgrabi da bi se podmazala partokratska mašina (sprega politika-privreda).

  • Pera

    09:45 // 16. 8. 2023.

    Za lokacije postoji plan gde se postavljaju podzemni kontejneri, ali je veoma izmenljiv. Lokacije se dobijaju na partijsku knjižicu, ma ti meni-ja tebi, na poznansva, na zeta..... prema tome, džaba plan, kada se ne poštuje. Kakav grad, takvi i kontejneri!

  • Saša Milošević

    09:55 // 16. 8. 2023.

    Dobro je. Biće "provizijica", kao i za ograde na bulevarima. Kontejneri su bar smislena stvar, za razliku od ograda. Mogla je umesto njih da se gusto posadi živica, ali od toga je malo. Od 450.000 eura će biti.

  • Djoka

    10:28 // 16. 8. 2023.

    Haiku 1 :
    " Kome vreme curi, taj mora da pozuri ! "
    Haiku 2 :
    " Kome vreme istice, taj mora da utice ! "

    p.s. Haiku je cudo !

  • Milan

    11:54 // 16. 8. 2023.

    Je li može par ovih kontejnera da se postavi kod zgrada u Gornjomatejevačkoj 106 i 108, imamo problem s komšijama iz drugih zgrada koji prosto obožavaju da svoje đubre ubacuju u kontejnere koji ne pripadaju njima i time preplavljuju kontejnere đubretom koje posle mačke i kučići razvlače...

    • Nikola Petrovic

      17:05 // 16. 8. 2023.

      Postovani, gde,kome i do kada moze da se prijave stambene zajednice?
      Stanarima kompleksa zgrade Nikole Kopernika 39,iznad Idee se javlja dobrovoljno.

    • Ностра Коза

      17:06 // 16. 8. 2023.

      То ли Вагресовци, Сурдулица дошљаци и остали? Мислим да живимо на истом месту. :) Имају они своје контејнере, само их мрзи да оду до њих, десетак метара више је страшна разлика...смрад им не смета, ни она лепљива, смрдљива течност што излази из контејнера...

    • Torpedo

      19:54 // 16. 8. 2023.

      Odgovor svima- pa u svojim mesnim odnorima, budite aktivni, mozda vas,pride i pozovu na mitinge ! I,nemoj slucajno da odete kod onih,koji su placeni da vam budu servis,a koje ste od sabajle glasali, u gradske opstine ! Funkcioneri gradskih opstina imaju mnogo obaveza, privatnih !

  • Гага

    13:15 // 16. 8. 2023.

    ...и обавезно,рециклажна"острва",са судовима за папир,пластику,метал и стакло...рециклажа,при примарној експозицији.смећа из стамб.и посл. простора!

  • Smuk II

    19:34 // 16. 8. 2023.

    Što li će ih bude briga ... nsrod kakav je izbezumljen i bez ikakvih kriterijuma - će plati ! Daj mu asValt, daj po 3.000 dinara, podigni cenu struje , izdizaj cene namirnica ... ćuti, ćuti koj zna kakav će sledeći da bude a "ovaj" im skinu gaće a pantalone im same spadaju ! Mogare kad se zaglavi u blato ... zna se šta mu ne gine !

    • Des - pot

      21:44 // 16. 8. 2023.

      .... a na kozú, ako je rogata, samo gumene čiŽme! Pa posle kaži da ti ne pomagam!

  • Djoka

    21:43 // 16. 8. 2023.

    "JKP"Mediana" raspisala tender vredan skoro 250.000e,preko kojeg traži firmu koja će kontejnere NABAVITI i POSTAVITI."
    "U Nišu niko neće da radi fizičke poslove,"uvozimo" strance".
    "Fizičkih radnika nemaju ., Mediana,sva ta naša preduzeća gde je neophodno da fizički radite."!?
    p.s. Za JKP Mediana, ajde radite, ako smete, iskopajete rupe,smanjite cenu, sa 5000e po rupi na .?
    Bunar kopati je ...

  • Markoni

    23:09 // 16. 8. 2023.

    Preteraste ga sa bahacenjem i trosenjem pare..
    Ee jedan kontejner 600.000dinara alo bre pa oni obicni placani ranijih godina po 25.000-30.000 ovo je puta 20.. dokle vise sta placamo Medijanu svaki mesec ako ne mogu sami da obezbede i nameste kontejnere - cemu toliko radnika, kancelarija i para ako niste sposobni??
    Dajte da ugasimo Medijanu onda..

  • djokica

    07:11 // 17. 8. 2023.

    Što se tiče ove nabavke podzemnih kontejera zna se i ko će se javiti. Ko i do sada. Pogledajete čije su proizvodnje dosadašnji podzemni kontejneri. Te tehničke karakteristike koje su definisane tenderskom dokumentacijom opisuju baš takav kontejner. Na tržištu ne postoji drugi podzemni kontejner sa ovakvim opisom tehničih karakteristika. Gradjani Niša slobodno platite najkuplji kontejner u Srbiji.

    • Martin

      18:17 // 17. 8. 2023.

      Samo da nisu oni plasticni uvozni

  • djokica

    07:14 // 17. 8. 2023.

    ... i još jedan komentar ili bolje pitanje za rukovodstvo JKP Mediana, zašto ovo preduzeće kupuje podzemne kontejnere pa i ostale kontejnere kada je to dužnost i obaveza svakoga pojedinca da ima kontejner za odlaganje otpada. Novoizgradjenim stambenim objektima se ne poklanja kontejner, stanovništvu koje živi u kućama takodjen JKP Mediana ne poklanja kontejner ili kantu već sami kupuju....

  • djokica

    07:16 // 17. 8. 2023.

    ....sa čijim parame se tu kupuju podzemni kontejneri. Zašto se ne obezbede onda kontejneri i kante za sve stanovnike Grada. Razmislite još jednom, JKP Mediana kupuje podzemne kontejnere a u obavezi je svakog domaćinstva da obezbedi kontejner kantu ili posudu za odlaganje otpada. Ovde se troše sredstva koje ne bi trebalo da budu predmet za JKP Mediana

  • Robin Hud

    11:36 // 17. 8. 2023.

    Eeeejjj, jedan kontejner 5000 evra, koji traju JEDNU GODINU JER IH NIKO NE ODRZAVA. Uuupppps, gde reko odrzavanje jer ce odmah njihov pajtas da otvori firmu za odrzavanje sa enormnom cenom, kao sto odrzavaju fontane

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: