Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 30. 6. 2011.

| Ekonomija

"Povezivanjem do uspeha" u Gadžinom Hanu

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
Zaplanjski zalogaj

Gadžin Han - U Narodnoj biblioteci "Branko Miljković" održan je prvi poslovni klub »Povezivanjem do uspeha« uz prateću manifestaciju »Zaplanjski zalogaj«.

Održavanje poslovnog kluba jedan od njegovih organizatora, Udruženje privrednika "Zaplanje", videlo je kao priliku da se zaplanjski privrednici predstave međusobno, a i široj javnosti, i načine prvi korak u povezivanju, razmeni znanja i iskustava, kao i informacija značajnih za poslovanje i razvoj.

Održavanje kluba pratila je manifestacija "Zaplanjski zalogaj".

U takmičenju spremanja tradicionalnih jela učestvovalo je dvadesetak žena iz opštine Gadžin Han, od kojih je pet ranije podržano HELPovim programima samozapošljavanja i podrške start-up biznisa, dok su oba udruženja, Udruženje privrednika i  Udruženje poslovnih žena, osnovana uz tehničku podršku LEDIB programa.

Komisija u sastavu Bosa Milanović, Zoran Mirašević i Dragan Todorović, koja je pratila i ocenjivala pripremljena jela takmičarki, nagradila je kuvanje Biljane Milojković, Biserke Šarković, Slađice Jovanović i Radmile Milojković.

Predstavnici dva donatorska programa, HELP sponzorisanjem nagrada, i LEDIB tehničkom podrškom u organizaciji kluba, koji inače imaju dugogodišnje iskustvo u saradnji sa Opštinom Gadžin Han, svojim prisustvom su izrazili podršku ovakvim aktivnostima koje doprinose promociji i povezivanju aktera na čijim ledjima i počiva ekonomski razvoj.

Program su organizovali Udruženje privrednika "Zaplanje" iz Gadžinog Hana i Udruženje poslovnih žena Zaplanja ZA, u saradnji sa opštinom Gadžin Han i Udruženjem za očuvanje narodne tradicije, razvoj seoskog turizma i planinarenje »Zaplanje«.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: