Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 25. 1. 2013.

| Hronika

Tuča u Trgovinskoj čeka epilog

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
d

Još nije poznato da li će biti podnete prekršajne prijave protiv učenica koje su učestvovale u tuči u Trgovinskoj školi u Nišu.

U policiji kažu da je postupak u toku i da se utvrđuje da li ima elemenata za prijavu.

Kako Južne vesti saznaju od učesnika i očevidaca, povod je bio nesporazum oko širenja glasina u školi. Nijedna od učenica nije ozbiljnije povređena u tuči, pa sada veruju da incident nije bio preterano ozbiljan i da mu je posvećeno previše pažnje.

Snimak objavljen na društvenim mrežama ubrzo je skinut, ali je već usledila reakcija javnosti i brojni komentari koji su preplavili internet.

Podsetimo, maloletna učenica niške Trgovinske škole napala je pre dva dana drugaricu iz odeljenja za vreme odmora, a sve je zabeleženo kamerom mobilnog telefona.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Anabela

    15:10 // 29. 1. 2013.

    Ne mogu da verujem kako razmišljaš Prsluče, kad udeš završio školu i jednog dana udeš imao decu, shvatićeš da će većina njihovih postupaka zavisiti od njihovog vaspitanja i kulture koji proizilaze iz kuće, od roditelja, a delimično i od vršnjaka i prosvetara, a danas možeš deci i da izabereš u koju će školu deca da ti idu, i u kakvom okruženju će da habituju.
    Pozdrav

  • Nemanja Ilic

    11:34 // 28. 1. 2013.

    Ne zovi me prsluce! Mozes da vaspitavas do besvesti, ako je to dete resilo da radi po svom, ti mozes samo da mu pljunes pod prozor!

    • Dordje

      13:44 // 28. 1. 2013.

      Hvala na savetu! Jedan je Ernesto Che Guevara, marksistički revolucionar, ali jedan je i Prslu Che Mlađa - esejista u usponu!

  • Nemanja Ilic

    22:14 // 26. 1. 2013.

    Meni je dosta ovih sto pljuju po Srbiji, a nazivaju se Srbima! A ovo nije ni tuca, nego lecenje kompleksa dve cure sa visak hormona.

    • Djordje

      19:12 // 27. 1. 2013.

      Prsluče, niko ne pljuje nego kazuje kakva je realnost! Od toga ne možemo pobeći nego vaspitavati svoju decu da ubuduće ne prave nikakve eskalacije sukoba i budu malo više kulturniji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: