Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 25. 1. 2013.

Tuča u Trgovinskoj čeka epilog

d

Još nije poznato da li će biti podnete prekršajne prijave protiv učenica koje su učestvovale u tuči u Trgovinskoj školi u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pavle Randjelovic

    15:32 // 25. 1. 2013.

    Da se ja pitam, ucenica bi bila kaznjena zbog napada, i to zestoko - mozda cak izbacivanjem iz skole! Ako direktoru i policiji ovde nema elemenata za prijavu, onda stvarno ne znam sta ja radim u ovoj kvislinskoj drzavi.
    Devojka je ovaj video iskoristila kako bi sebi podigla "rejting" na drustvenim mrezama, ali ono sto je porazavajuce jeste da ima veliki broj onih koji je podrzavaju i ucinili bi isto. Pitam se - gde ide ova omladina, kako uzrasta, kakve ambicije u zivotu ima...
    Sramota me je sto zivim u ovoj zemlji bezvlasca, maloletnicke delikvencije koja se ne osudjuje, vec podstice, u svetu kriminala, korupcije, iskrivljenih zivotnih vrednosti...

    • Nemanja Ilic

      16:21 // 25. 1. 2013.

      Ako ti se ne zivi ti idi odavde. Ovo uopste nije za krivicnu prijavu, ako je ovo tuca e onda sta je tek kad se muskarci pobiju - rat?!

    • Irena

      01:22 // 26. 1. 2013.

      Nazalost, sve veca prava ucenika vezala su ruke nastavnicima.... Ko je tu novinu uveo, samo je deci ucinio medvedju uslugu. Nista vise od njih nema. Zalosno.

    • mare

      08:51 // 26. 1. 2013.

      al si se ti zavozio i umislio da si pravedan,verovatno si i dobro situiran pa sa "tribina" solis pamet!! bravo za Njemanju!

  • Nemanja Jevtic

    15:49 // 25. 1. 2013.

    U moje vreme se za ovako nesto letelo iz skole, mada su uglavnom bili muskarci koji su se ovako ponasali u mom okruzenju. A sta i ocekivati kad nam 80% mladih obrazuje grand show!

    • Davor Todorović

      20:43 // 25. 1. 2013.

      I preljubnici, i rijaliti (VB, farma i ostala bagatela) i ostale gluposti.
      Pa kada ti mozak koji je još u razvoju bombarduješ sa tim stvarima non stop, on počne da upija sve to i da repordukuje kao normalno.
      Naravno, neko reče da je tu i država kriva, i roditelji, sve po malo vuče.

  • Dragan Karic

    17:30 // 25. 1. 2013.

    Pavle je objasnio.
    Nemanja, najlakše je otići. Treba ostati i boriti se za iskorenjavanje agresije kod tvojih istomišljenika. Vremena jesu divljačka, ali još uvek nismo svi podivljali.

    • Nemanja Ilic

      22:15 // 26. 1. 2013.

      Ja ne kazem da se bezi od problema, nego oni kojima ne valja ova zemlja da idu iz nje!

  • realista

    14:16 // 26. 1. 2013.

    Ukoliko zelimo normalno drustvo za 20 godina ovo treba da se zestoko sankcionise. Najbolja kazna bi bila obavezan drustveno koristan rad i lecenje kod psihijatra. Klasicne kazne i rigidne mere samo dizu rejting huligana i nasilnila

  • Nemanja Ilic

    22:14 // 26. 1. 2013.

    Meni je dosta ovih sto pljuju po Srbiji, a nazivaju se Srbima! A ovo nije ni tuca, nego lecenje kompleksa dve cure sa visak hormona.

    • Djordje

      19:12 // 27. 1. 2013.

      Prsluče, niko ne pljuje nego kazuje kakva je realnost! Od toga ne možemo pobeći nego vaspitavati svoju decu da ubuduće ne prave nikakve eskalacije sukoba i budu malo više kulturniji.

  • Nemanja Ilic

    11:34 // 28. 1. 2013.

    Ne zovi me prsluce! Mozes da vaspitavas do besvesti, ako je to dete resilo da radi po svom, ti mozes samo da mu pljunes pod prozor!

    • Dordje

      13:44 // 28. 1. 2013.

      Hvala na savetu! Jedan je Ernesto Che Guevara, marksistički revolucionar, ali jedan je i Prslu Che Mlađa - esejista u usponu!

  • Anabela

    15:10 // 29. 1. 2013.

    Ne mogu da verujem kako razmišljaš Prsluče, kad udeš završio školu i jednog dana udeš imao decu, shvatićeš da će većina njihovih postupaka zavisiti od njihovog vaspitanja i kulture koji proizilaze iz kuće, od roditelja, a delimično i od vršnjaka i prosvetara, a danas možeš deci i da izabereš u koju će školu deca da ti idu, i u kakvom okruženju će da habituju.
    Pozdrav

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: