Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 10. 5. 2013.

| Hronika

Vandali ostavili poruku komunistima

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
image-1368184328914-V.jpg

Aktivisti Komunističke partije Srbije jutros su zatekli portal svog objekta razmazan crvenom masnom bojom sa porukom "Tako je prolivena srbska krv posle vaše pobede".

Koordinator partije Predrag Nešić kaže da je ostao bez reči u prvom trenutku jer se incident dogodio između 9. i 10. maja, kada se slavi pobeda nad fašizmom.

- Poruka koja nas je zatekla jutros je jasna poruka ataka na slobodu govora i različitosti mišljenja. Bojim se da ova poruka nije samo inicijalna kapisla da se ovakvi napadi pretvore u neke krupnije izraze netrpeljivosti – kaže Nešić.

On potvrđuje da se incident desio noćas jer je partija sinoć do 19 sati izdala prostorije jednoj organizaciji. 2

- Moram da kažem da boli to što se neko drznuo da na Dan borbe protiv fašizma učini jedno ovakvo nedelo - ističe Nešić za Južne vesti.

O incidentu je obaveštena policija koja je obavila uviđaj.

- Nama su do sada prskali portale žutom i drugim bojama, odnosno tonerima koje smo lako skidali, ali ovo ćemo teško da obrišemo - zaključuje Nešić.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Andelkovic Slobodan

    00:44 // 16. 9. 2021.

    Da ne bejaše komunjara ne bi narod otkupio društvene stanove i sad prodavao za basnoslovne cifre,mnogi se od partije ovajdiše i postadoše kapitalisti premuntavši radnike koj su bili navikli na bedu pa im ni ova pošast dođe isto :"Sjaho Kurta pa uzjaho Murta" a i Kurta i Murta su kvazi socijalisti,dok mi to sve skontamo ode život.

  • anche

    08:22 // 12. 5. 2013.

    @jad i beda srbije
    izvoli uzivaj u svom antifasisti:
    http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2012//05/16n/feljton_150x0.jpg

  • Crveni Bozo

    07:31 // 12. 5. 2013.

    Da nije "crvenog terora" jos bi ste se bavili poljoprivredom i uvece isli na posela a ne blejali i lupali gluposti iz fotelje

    • Ćuti bre nesretniče

      20:15 // 13. 5. 2013.

      Biće da su tebe pravili crveni, čim si im toliko zahvalan. A i po bistrini podsećaš na njih.
      Kuku onim narodima gde komunjare nisu mogle do vlasti, gledaj kako su zaostali: cela Zapadna Evropa `rani tuđe svinje i uveče ide na posela. Zato što im nisu, kao nama, došli modernizatori i prosvetitelji, u liku crnogorskih čobana i prečanskih troglodita, Bukara iz Mrduša donjijeh...i ostalih gologuzih i nepismenih fukara iz raznih materinih!Marš bre na svoja ognjišta, vratite nam našu dedovinu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: