Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:12, 7. 2. 2013.

| Hronika

Završena istraga o smrti Sare Marković

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
490x370-490x370-beba.jpg

Kako je za Južne vesti potvrdio PR Osnovnog suda u Vranju sudija Srboljub Milosavljević, Istražni postupak u slučaju smrti osamnaestomesečne Sare Marković iz Vranja je okončan.

Sara Marković preminula je na Dečjem odeljenju vranjske bolnice, zbog čega su njeni roditelji Marjan i Dušica optužili izabranog lekara za nesavesno lečenje.

- Istražne radnje su završene, urađena je obdukcija, saslušani svedoci i sada je predmet poslat na veštačenje sudsko-medicinskom odboru, odakle očekujemo mišljenje. Naravno, sve se to prosleđuje tužilaštvu koje treba da odluči šta će sa predmetom dalje i ima li osnova za podizanje optužnice - objašnjava Milosavljević.

Istražne radnje započete su krajem septembra po krivičnoj prijavi koju su podneli Dušanka i Marjan Marković protiv dr Nenada Mladenovića, načelnika Dečjeg dispanzera Doma zdravlja u Vranju, koga terete za teško krivično delo protiv zdravlja ljudi.

Devojčica je 24. septembra preminula od upale pluća, ali su se roditelji mesec dana pre smrti javljali izabranom lekaru koji prema njihovim tvrdnjama nije adekvatno lečio dete.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: