Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 29. 1. 2015.

| Istražujemo

Novinaru Južnih vesti pretio sin odbornice SNS

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Miodrag Marinković koji je pretio novinaru
Dao bi novinaru metak u čelo - sin odbornice Skupštine Grada; Foto: javno dostupni deo Fejsbuk profila Miodraga Marinkovića

Muškarac koji je 30. decembra novinaru Draganu Marinkoviću poručio da bi mu dao "metak u čelo" je sin visoke funkcionerke leskovačkog SNS Milijane Marinković.

Milijana Marinković Moj sin nije pretio, niti je znao da se obraća novinaru; Milijana MarinkovićMarinkovićeva je u razgovoru sa novinarima tokom današnje sednice Skupštine Grada potvrdila da je reč o njenom sinu, ali dodala da je reč o "nesporazumu".

Pre svega on nije pretio i to je nesporazum. Pritom, nije znao da se obraćao novinaru - kaže odbornica.

Inače, Milijana Marinković je na lokalnim izborima 2012. godine bila na visokom 3. mestu liste SNS, kao najbolje pozicinirana žena.

Bila je odmah posle aktuelnog gradonačelnika Gorana Cvetanovića i Dragana Stamenkovića.


Ipak znao da se obraća novinaru!?

Podsetimo, reagujući na tekst o odbijanju leskovačke Hitne pomoći da pomogne starici, izvesni Miodrag Marinković je 30. decembra novinara najpre vređao na Fejsbuku, a zatim i uputio jasnu "poruku".

..takvi ste vi nepismeni novinarčići koji se pozivate da dobijete status službenog lica. Dao bih ti ja metak, govno posrano nepismeno!

Iako je preteća poruka bila upućena novinaru zbog tekstova koje je pisao, Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je pogrešno kvalifikovalo to krivično delo, a zatim zaključilo da se ono "ne goni po službenoj dužnosti".

Južne vesti su uložile žalbu na takvu odluku Tužilaštva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    19:28 // 31. 1. 2015.

    Juzne vesti ne smeju da udaraju rikverc pred,patriskim silama,tetkama,i ostalim pritiscima.Zamislite kako prete nama a Vi treba da nam pomognete.Tetka treba da Vas zove na rucak,a posao je posao.

  • gaga

    18:10 // 30. 1. 2015.

    Nije znao da je novinar? Gospodjo funkcionerka da li metak moze da dobije bilo ko nije novinar? JA SAM MAJKA I IMAM 2 SINA.Vi niste sposobni da vaspitate svoje dete a donosite odluke o javnom interes

  • Zabrinuti

    00:06 // 30. 1. 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=uTDBYTBMD4s

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: