Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 15. 4. 2015.

| Kultura

Četiri nova filma u niškim bioskopima

Autor:M.VučićIzvor:Južne vesti
bezdusni.jpg
Miloš Biković tumači jednu od naslovnih uloga u filmu "Bezdušni 2" (foto: bioskop "Vilin grad")

U četvrtak 16. aprila niška publika će u bioskopu “Vilin grad” premijerno moći pogleda filmove “Nepokoren”, “Noćna potera” i “Bezdušni 2”, a 18. aprila i 3D film “Sunđer Bob Kockalone”. Filmovi će se nakon toga naći na redovnom repertoaru.

Drama “Nepokoren”, koju je režirala Anđelina Žoli, prati život olimpijca i ratnog heroja Luisa Zamperinija. On je, kako se navodi u opisu filma, posle pada aviona u Drugom svetskom ratu, u čamcu preživeo 47 dana, nakon čega ga je uhvatila japanska mornarica i poslala u zatvorenički logor.

nepokoren Noćna potera” je akcioni triler u kome glavne uloge tumače Liam Nison i Ed Haris. Pripadnika bruklinskog podzemlja Džimija Kolona proganjaju gresi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv, pa izgleda da Džimi, piše u sinopsisu, jedinu utehu pronalazi na dnu čaše viskija.

Srpski glumac Miloš Biković tumači jednu od naslovnih uloga u drugom delu ruskog ostvarenja “Bezdušni”. Ova drama govori o uspešnom menadžeru Maksu Andrejevu koji odlučuje da okrene novi list u svom životu zbog čega odlazi na ostrvo Bali u Aziji. Međutim, okolnosti ga teraju da se vrati u domovinu i postane dvostruki agent.

Gledajući ovaj film, publika će dobiti predstavu o veličini korupcije i intriga koje postoje u javnim korporacijama. Radnja se razvija poput sinusoide - usponi i padovi su karakteristične odlike filma sve do samog kraja - navodi se u opisu.

Od subote 18. aprila publika će moći da uživa i u 3D animiranom filmu “Sunđer Bob Kockalone: sunđer na suvom”. Kako stoji u opisu ovog ostvarenja, kada se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj delikates.

Kompletni repertoari mogu se pogledati na sajtovima "Vilinog grada" i "Kupine".

"Sunđer Bob Kockalone: sunđer na suvom" - trejler

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: