Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 26. 12. 2013.

| Kultura

Vranjski metalci sviraju za pomoć Jeleni

Autor:I.M. i S.J.Izvor:Južne vesti
Mud-Factory-1.jpg
"Mud Factory" je jedan od bendova koji će nastupiti na koncertu "Metalci za Jelenu"

Vranjski muzičari pokušaće da pomognu Jeleni Simić, kojoj treba novac za lečenje, humanitarnim koncertom "Metalci za Jelenu" koji će u Omladinskom kulturnom centru biti održan u subotu, 28. decembra u 22 sata.

Humanitarna akcija Laparoskopska operacija obavljena prošle godine nije pomogla Jeleni SimićNa ideju da ovako pomognu šesnaestogodišnjoj učenici Poljoprivredne škole došli su sami članovi lokalnih bendova koji će i nastupiti na koncertu: "11th Commandment", "Technology For Suicide", "GodDamn" i "Mud Factory".

- Dođite da malim gestom pomognemo mladoj sugrađanki i drugarici Jeleni - kaže Nemanja Stanković iz benda "Mud Factory", pobednika ovogodišnje zaječarske Gitarijade.

Ulaznica za svirku košta 150 dinara, a oni koji žele da pomognu većom sumom novca, moći će pomoć da ostave u kutiji u Omladinskom kulturnom centru.

U subotu, 28. decembra u 13 sati u Sportskoj hali u Vranju biće održana još jedna humanitarna akcija. Udruženje „Za naše Vranje“ organizovaće takmičenje u gađanju trojki “Naša trojka pomoći”, a novac od kotizacije, koja košta 200 dinara, biće uplaćen za Jelenino lečenje.

Jelena boluje od retke bolesti za čije lečenje i dijagnostiku treba da poseti jednu od klinika na kojima se leče bolesti abdomena u Nemačkoj, Turskoj ili Americi. Jelenina porodica u lečenju u inostranstvu vidi jedinu nadu za njeno izlečenje koja se pojavila nakon neuspešne operacije i duge i mučne dijagnostike.

Do sada su na namenski račun za pomoć lečenju Jelene Simić humani ljudi uplatili 160.000 dinara, potvrdila je za Južne vesti Jelenina majka Danijela Simić.

Iako je iz gradskog rukovodstva najavljeno da će i oni uplatiti 100.000 dinara, ta suma još nije uplaćena.

Za pomoć ovoj devojci otvoren je namenski žiro račun u AIK banci. Dinarski broj je 105-0000424007696-21, a devizni 105-240541012966277 ibn RS35105240541012966277.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: