Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 9. 4. 2016.

| Politika

Borko Stefanović pred Nišlijama sa gitarom

Autor:B. J, A. S.Izvor:Južne vesti
stefanovic-i-jovic
Stefanović i Jović pokazali muzičko umeće; foto: JV

Nakon održanog mitinga “Levice Srbije” u Nišu, Borko Stefanović je zajedno sa kandidatom za gradonačelnika Niša ovog pokreta Miroslavom Mišom Jovićem svirao gitaru na bini postavljenoj na amfitetaru na keju.

Iako poslednjih godina prostor ispod spomenika Šabanu Bajramoviću političari uglavnom koriste kako bi promovisali svoje izborne ideje, lider “Levice” Borko Stefanović je odlučio da nešto i odsvira.

stefanovic-na-pijaci Borko prodavao i na pijaci; foto: JVZa prisutne je od početka svirao bend “Hell riders” iz Knjaževca, a po završetku zvaničnog dela i obraćanja okupljenima, Stefanović i Jović su uzeli bas gitare i jednu pesmu zajedno odsvirali sa bendom.

To je naišlo na pozitivnu reakciju okupljenih simpatizera “Levice Srbije”, a pre mitinga i sviranja gitare, Stefanović je obišao auto-pijacu gde je razgovarao sa Nišlijama i kratko prodavao na jednoj tezgi. Tu su "sevali" selfiji, a čulo se i "Borko, Srbine".

Bilo je fenomenalno na pijaci. Naravno, cilj je da bude zanimljivo, a ne da stanem ispred štanda kao ostali i da dajem izjave. Šta im to znači? - prokomentarisao je Stefanović.


"Niš za sve nas"

Da podrži izbornu listu „Borko Stefanović - Srbija za sve nas“ okupilo se nekoliko stotina članova i simpatizera. Aludirajući na velike probleme koje je imao oko prihvatanja kandidature od strane Republičke izborne komisije, do juče Borislav, a sada Borko, u svom obraćanju biračima na keju, rekao je da je uspeo da „preskoči sve prepreke“.

Hoću danas ponosno da vam kažem ja sam Borko, Borko Stefanović. Nema te prepreke za nas koju nećemo preći. Oni su mislili da ćemo mi stati. Naša lista je potvrđena i više nas ne mogu zaustaviti. Ne mogu nas potceniti nameštenim istraživanjima - kaže Stefanović.

Stefanović tvrdi da je "Levica Srbije" jedina opcija okrenuta građanima i njihovim potrebama i da ne treba verovati „lažnim levičarima“.

Lažni levičari koji su prodali zemlju su i SPS i PUPS i Vulin i Ljajić. Nemojte da razmišljate da je glas za Levicu bačen glas. Nije. Lažu vas. Namerno to rade da ostanete kod svojih kuća. Namerno hoće da kažu bolje glasajte za svoju staru opoziciju, oni će preći cenzus. Niko više nije siguran u cenzus. Mi nismo opcija za jedno leto. Nismo vam mi Perišić i Vučić - kaže Stefanović.

Kandidat za gradonačelnika Niša ispred "Levice Srbije", Miroslav Miša Jović pozvao je Nišlije da „ustanu“.

Pedala Perišiću. Vreme je i da ti i Vučić odete. Ne može ni gradonačelnik ni njegovi bezimeni i bezlični saradnici da promene stanje u kome se nalazi Srbija. Pravda mora da bude jednaka za sve. Socijalna pravda kaže da svi imaju po rođenju jednaku šansu i moraju da imaju jednake prilike da dodju do onoga što se zove kvalitet života. Nišlije to odavno nemaju - kaže Jović.

"Levica Srbije" predala je liste i za republičke i za lokalne izbore u Nišu, a na listićima u najvećem gradu juga Srbije biće na broju 6.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    20:33 // 10. 4. 2016.

    Ko je ovaj Borko?

  • Ne verujem

    16:25 // 10. 4. 2016.

    Ja mislio neka sala, tipa njuzznet, kad ovi mrtvi ozbiljni, mada ako pobede nema sekiracije za docek nove, znamo ko nastupa...

  • žika

    15:53 // 10. 4. 2016.

    ddeki, pa i na protestima koje organizuje Udruženje predsednika skupština stanara nema više ljudi negoli na boljoj svadbi, pa ipak to ne znači da su samo oni nezadovoljni. Tako, ne znači da će za Levicu da glasaju samo prisutni na mitingu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: