Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 12. 4. 2012.

| Politika

DS za sigurnost i dalji razvoj Leskovca

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Demokratska stranka sediste JUŽNE VESTI
Sedište Demokratske stranke u Leskovcu

Demokratska stranka u Leskovcu predstavila je odborničke kandidate za gradsku Skupštinu.

- Stabilnost, posao i investicije su alternativa koju nudi Demokratska stranka u Leskovcu – kaže narodni poslanik Živojin Stanković.

Stanković je dodao da je Slobodan Kocić jedini kandidat za gradonačelnika koji nudi sigurnost i razvoj i koji je i do sada veoma uspešno obavljao tu dužnost.

Kao jedinog ozbiljnog protivkandidata Stanković vidi Gorana Cvetanovića iz SNS-a, ali prema njegovim rečima “on je tu dužnost već obavljao i dobro znamo koji su njegovi rezultati”.

Kao uspeh vladajuće Demokratske stranke u Leskovcu, Stanković je naveo realizaciju više strateških projekata, ali i dupliran gradski budžet.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zikin kolonoskop

    11:56 // 26. 4. 2012.

    Izgleda da je kompletan Gradski odbor DS Leskovac (gradonacelnik),morao da zaseda i osmisli ovaj nadahnuti odgovor na,ocigledno,veoma iritantan i bolan komentar moje malenkosti.Rupa na putu do Mirosevca je sve vise,neke od njih vec ugrozavaju bezbednost saobracaja u svakom pogledu.Ljudi koji svakodnevno prolaze ovim putem vas sve cesce pominju.Sta mislis,u kom kontekstu?Pomak u tvom obrazovanju,iako skroman,ipak je vidljiv.Samo jos malo napora oko ovih zapeta i crtica i evo tebi diplome a la Cirkovic do izbora.Dakle,ti bi voleo da si kod Angele?Pa zasto onda,jadnice toliko hvalis Zikinu dinastiju?

  • Dejan Vejinović

    19:51 // 23. 4. 2012.

    Skoro sam čuo jednu zanimljivu sentencu: "Kada nemaš dobar argument, počni da razmatraš pravopis". Voleo bih da šaljem komentare iz Angeline države- ali nisam te sreće. Što se tebe tiče, okrpljeni, setih se još jedne lepe misli: "Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba"!

  • Zuta krpacina

    18:55 // 18. 4. 2012.

    Dejane,posle reci anemicni ide zapeta a ne crtica.A na kraju te iste recenice znak pitanja.Sesnaest godina radim u Mirosevcu te svaki dan prolazim tim putem.Moguce je da gresim ako i u Nemackoj postoji selo koje se zove Mirosevce a da ti komentar saljes iz Angeline drzave.U suprotnom,tebe je pop pri krstenju greskom polio vrelom vodom.Ako si uopste krsten.Previse si,obavesteno moje,kolonizovao Ziku.Raspitaj se sta na latinskom jeziku znaci rec kolon.Znam da je to krupan zalogaj za tebe,ali od necega moras poceti buduci da ni pravopis jos uvek nisi savladao.Napose,sta fali drugom razredu osnovne skole?Izgleda da si prvi nekako savladao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: