Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:57, 21. 5. 2013.

| Politika

Džipom iz Vranja vode kampanju u Kosjeriću

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
mercedes-vranje-kosjeric.jpg

Na sajtu "Dveri" objavljene su fotografije na kojima se vidi mercedes džip vranjskih registracija, sa rotacionim svetlima, koji navodno aktivisi SNS koriste u kampanji za predstojeće lokalne izbore.

Na sajtu se navodi da se sporni džip "zaustavljao se kod svake bandere u naselju blizu Kosjerića, da bi zalepio plakate SNS-a".

- Iz nekog razloga, bandere u naselju Ražana kod Kosjerića imaju toliko veliki strateško-politički značaj, da je plakatiranje ovih površina potrebno izvesti na poseban način - piše u saopštenju Dveri.

kosjerić džip vranje Dveri ocenjuju da je zbog toga mercedesov džip imao svoju ulogu na lokalnim izborima, što bi, dodaju "trebalo da podigne važnost plakata sa kojih, kroz naočare, ozbiljnim pogledom, lice prvog potpredsednika Vlade poziva građane Kosjerića da glasaju za njegovu partiju". 

Tragom ove informacije Južne vesti su pokušale da saznaju ko je vlasnik ovog luksuznog automobila. Prema nepotvrđenim informacijama reč je o N.S. iz Vranjske Banje, a registrovan je kao vozilo za osobe sa invaliditetom.

Međutim, prodavci sa niške auto pijace kažu da to ne mora da bude i pravi vlasnik. kosjerić džip vranje

- Automobili sa velikom kubikažom, među kojima su često i veliki džipovi, često se registruju na ime invalida, kako bi bila umanjena registracija - kaže jedan od dilera.

Lokalni izbori u Opštini Kosjerić zakazani su za nedelju, 26. maj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Двери Ниша

    21:14 // 21. 5. 2013.

    Просто је невероватно да сте поделили неке од вести са нашег матичног сајта. Тема која такође завређује пажњу јесте и поновно атестирање возила која користе ТНГ. Чист харач!

    • Predrag Blagojevic

      21:24 // 21. 5. 2013.

      Ne znam kakav ste utisak do sada stekli, ali mi o aktivnostima političkih partija i pokreta izveštavamo isključivo kada procenimo da za time ima potrebe.

    • Двери Ниша

      21:39 // 21. 5. 2013.

      Све у реду. Можда англосаксонска ''демократија за извоз'' и има неку будућност?

  • Pele

    19:35 // 21. 5. 2013.

    Veljko, a sada trcecim korakom u Komitet.
    Copy paste ili skeniraj tekst svog posta, da cika Zonjak bonu :)

    • Двери Ниша

      21:53 // 21. 5. 2013.

      Пеле, а кто Зоњак? И что ић на Комитет кад другарице Лихт унт Латинка знанствено познајушт марксизам само ин либералишен форма за коју се сада прима добра плаћа?

  • Milos

    17:48 // 21. 5. 2013.

    Sadasnji direktor ustanove Mara je isto hteo da kombijem ove firme vozi svoje partijske prijatelje na kik-boks mec u Jagodinu kod Palme! Eeeee, Srbijo, I Bogu si teska!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: