Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 31. 5. 2012.

| Politika

NS: "Bez izbornih mućki u Crvenom krstu"

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
nova srbija nis

Dejan Rajčić, prvak stranke Nova Srbija u Nišu, pokazao je na konferenciji za novinare dokument Osnovnog javnog tužilaštva u kome se navodi da se odbacuje krivična prijava protiv NN lica u Opštinskoj izbornoj komisiji, koje je pokušalo krađu izbora u opštini Crveni krst.

Rajčić to komentariše kao presedan jer se tim dokumentom dokazuje da mućki na izbornim mestima u ovoj opštini nije bilo!

odluka

- Svi dobro znaju da su se izbori u ovoj opštini ponavljali nekoliko puta baš zbog nepravilnosti, a sada dobijam dokument u kome se navodi da se na osnovu člana 235 stava 1, moja tužba odbacuje. Još se kaže da podneta prijava protiv NN lica u izbornoj komisiji i biračkom mestu broj 3 ne može da se procesuira jer ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice učinilo navedeno krivično delo odnosno uništavanje dokumenata o glasanju. Šta reći posle ovog spisa kada su građani u ovoj opštini tokom mesec dana takoreći svake nedelje bili na glasanju, pa čak jednom i u subotu - objasnio je Rajčić na konferenciji za novinare.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • anci

    13:53 // 1. 6. 2012.

    eeeee sta sve trpi ovaj grad! Bravo za Novu Srbiju ali neverovatno mi je da DS cuti i pusta da se ovakve stvari dogadjaju u Nisu! I jos mi je neverovatnije da Niski DS trpi onog simonovica teletabisa i dalje u svojim redovima! ? Glumata decko nesto umislio da je bitan faktor u gradu a sustinski nit je na funkciji u DS niti je vise Gradonacelnik ,,,tako da decace simone tele-tabise idi lepo na rezervnu klupicu i iskuliraj malo!Proslo je tvoje i banetovo ,dolaze novi ljudi sa novom energijom!!! PA PA

  • niski

    07:36 // 1. 6. 2012.

    Svaka cast nasem pravosudju kad zmuri nad ovakvim stvarima! Vi ste iz Nove Srbije dokazali ,nahvatali lopove cak ste i dyak sa listicima pronasli ALI oni ni prstom da mrdnu! Neka pustite ih da se dave u svom demokratskom blatu jer nekada je besmisleno prekidati besmisao u svom toku!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: