Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 5. 7. 2012.

| Politika

Niš: Koalicija oko SNS dobila još jednog odbornika

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
SNS_NS

Suzana Stamenković, članica Narodne partije, nastupaće u Skupštini grada kao članica odborničke grupe koju čine još dva poslanika Nove Srbije.

Odborničku grupu u Skupštini grada mogu da formiraju tri odbornika. Nova Srbija je nakon završenih izbora imala dva, Dejana Rajčića i Bojana Avramovića.

Narodna partija je imala svoje predstavnike na listi Ujedinjenih regiona Srbije. Na jedanaestom mestu te liste, bila je Suzana Stamenković koja je zadužila odbornički mandat u novom sazivu Skupštine grada.

Obzirom da je za formiranje odborničke grupe neophodno imati tri člana odbornici Nove Srbije i Narodne partije formirali su svoju odborničku grupu.

- Dogovor je, a i sporazumom je predviđeno da naša odbornička grupa podržava odborničku grupu Srpske napredne stranke. Postoje, naravno, klauzule u ugovoru da ukoliko viši organi stranke ili ona sama reši da napusti grupu da to može slobodno da učini – rekao je predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Bojan Avramović.

Ovo znači, kako kaže Avramović, da koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke sada broji ukupno 18 mandata u Skupštini grada Niša.

To takođe znači da je lista Ujedinjenih regiona Srbije izgubila jednog odbornika, pa umesto dosadašnjih 11 ima 10.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milenko

    14:27 // 6. 7. 2012.

    Preletaci - njih uopste ne interesuje volja gradjana i glasovi koji su dobili, vec vodjeni licinm interesima i u stilu "ko ponudi vise" grade svoju "politicku karijeru" a sve na grbaci naroda.

  • nikola

    13:45 // 6. 7. 2012.

    sramota za nis, sto ce ga voditi zena koja je spremna na sve, prodati se za jedno mesto, nismo za to glasali, ne igraj te se sa nasim poverenjem!

    • Goran Bulatovic

      14:28 // 6. 7. 2012.

      Da niste delili paketice i kupovali glasove takozvani URS nebi prosao ni cenzus ...... i samo da se podsetimo , preposteni Mladjan Dinkic je iskljucio Maju Gojkovic i NP iz koalicije .

  • Dijana

    09:45 // 6. 7. 2012.

    Tesko je poverovati u to kakav smo narod postali... Strasno...Ljudi se prodaju za sitne pare... A gube obraz, postenje i cast... Svaka cast toj odbornici, dokazala se...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: