Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 12. 9. 2012.

| Politika

Niški SNS podržao Vučića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic123.jpg
Zoran Perišić foto: infobiro.tv

Gradski odbor Srpske napredne stranke odlučio je da podrži Aleksandra Vučića za predsednika stranke.

Nakon pobede na predsedničkim izborima dotadašnji predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić, kao što je i obećao u predizbornoj kampanji, podneo je ostavku na mesto predsednika stranke.

Vršilac dužnosti predsednika stranke postao je Aleksandar Vučić, dotadašnji potpredsednik. Na Skupštini stranke koja je planirana za 29. septembar SNS bi trebalo da dobije novog lidera.

Prema svim očekivanjima to će najverovatnije biti Aleksandar Vučić.

Podršku niških partijskih kolega će svakako imati.

- Sa velikim zadovoljstvom objavljujem da Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu predlaže Aleksandra Vučića za predsednika stranke – rekao je Zoran Perišić, predsednik niškog odbora SNS.

Na Skupštini će biti 4.000 delegata, a kako je najavio Perišić, Niš će predstavljati 100 delegata iz svih gradskih opština.

Pored predsednika, kako je najavio lider niških naprednjaka, na Skupštini će biti izabran i zamenik predsednika, predsednik Izvršnog odbora, predsedništvo kao i članovi Glavnog odbora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Branislav Petrovic

    21:43 // 12. 9. 2012.

    Izem ti stranku koja samo Vucica predlaze za predsednika.Pa taj covek nikada nista nije radio.Ceo svoj radni vek proveo je u skupstinskim klupama.U pocetku radikal i Seselj a posle presvuceni radikal i Toma.Zamajavao je ovaj narod raznoraznim pricama.Sada je ministar odbrane i kontrolor BIA i VOA itd.Pitam se da li taj covek ima svoju porodicu i kada pored svih obaveza stize da se njom bavi(supruga i deca).

  • Sai Baba

    17:24 // 12. 9. 2012.

    Vrlo impresivno,u snishodljivom maniru,najpopulistickije stranke jos od Brozovog vremena,mada bi i samog Broza zadivili svim svojim petparackim dozivljajem drustveno odgovornih ljudi.Sto bi rekla njihova predstavnica u vidu direktorke Narodne banke Srbije SAMO TAKO:)))Hahaahaaaa SAMO TAKO moze da im bude i slogan kao nekad Julu KEVO JACU LEVO:))))A oni sa Vucicem i u Nemacku,Rusiju...TUNGUZIJU...Ma mi smo tunguzija sa takvim likovima u vidu gradonacelinika,prvim potpredsednicima vlade...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: