Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:56, 13. 3. 2013.

| Politika

Niški DS pred novim rascepom

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
slavisa-dinic.jpg
Slaviša Dinić, arhivska fotografija

Doskorašnji potpredsednik Gradskog odbora i lider demokrata iz Panteleja Slaviša Dinić zatražio je od centrale stranke da promeni poverenika za Niš, uz pretnju napuštanjem partije, saznaju Južne vesti.

Dinić, koji slovi za jednog od najuticajnijih kadrova Demokratske stranke u Nišu, nije želeo da potvrdi glasine, ali ih nije ni demantovao.

- Ne želim da govorim o tome, ali problema svakako ima - kratko je odgovorio Dinić.

Sagovornici Južnih vesti kažu da sukob između Dinića i poverenika Gradskog odbora Niš, Milana Popovića, traje od dolaska Beograđanina u Niš.

Podsetimo, Izvršni odbor Demokratske stranke sredinom januara je raspustio Gradski odbor u Nišu i svih 5 opštinskih odbora i za poverenika postavio nekadašnjeg lidera DS u Zvezdari, Milana Popovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sava

    08:35 // 28. 3. 2013.

    Jadan smo mi narod, gladan, bez posla, podeljen i posvadjan i jos uvek su nam drugi bolji, oni vise znaju a uvlakaci i klimoglavci napreduju dok se ono malo pametnih sto je ostalo povlaci i cuti.
    Mislim da nam se polako gasi i DS i da su ovo poslednji trzaji jos po nekog pravog demokrate koji je nasao hrabrost da se odvazi i kaze sta misli.

  • tmujo

    11:47 // 23. 3. 2013.

    kao i svaka interesna grupa na okupu je samo dok ima interesa(ideja vodilja),kako ranije ne ostadose bez ideje pa da drzavi i narodu ostane neki dinar,ovako duplo golo oni bez "zajednickih ideja vodilja"moraju da se razilaze a drzava pokradena.

    • Milan

      21:23 // 26. 3. 2013.

      Da svaka interesna grupa teži da u skladu sa svojim ciljevima i deluje i ona ima svoje principe a možeš ih nazvati i idejama. Iz teksta nisam shvatio da su ostali bez ideja. Naprotiv imaju jasan stav.
      ja im dajem punu podršku, verujem u njih.

  • Kosta

    23:23 // 19. 3. 2013.

    Ljude ne uznemiravaju stvari koje se dešavaju, već ih uznemirava njihovo sopstveno mišljenje o stvarima koje se dešavaju.I zato sa politikom je kao i sa pravopisom: greške koje se ponavljaju postanu pravilo.
    Vratiće se demokratija, povratak će trajati ali će se ipak vratiti.
    Pozdrav

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: