Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:49, 17. 10. 2013.

| Politika

Otkaz Đorđeviću zbog partijske knjižice?

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
Dusan-Djordjevic-otkaz-zbog-partijske-knjizice.jpg

Član prokupačkog URS-a Dušan Đorđević, pravnik po struci,  tvrdi da je isteran sa posla pomoćnika direktora u prokupačkom Javnom preduzeću „Gradska čistoća“ samo zato što nije hteo da pređe u lokalni SNS.

Đorđević tvrdi da je u više navrata direktor „Čitoće“ Zoran Radovanović, kao član naprednjaka, vršio pritisak na njega da pređe u SNS i da će tako obezbediti sebi ostanak na poslu.

- Kao dokaz tim tvrdnjama imam snimljen razgovor telefonom u kojem mi direktor Radovanović drugarski savetuje da pređem u SNS i da on trpi pritiske iz SNS jer me kao člana URS drži na poslu. Kako ja nisam podlegao pritisku, bez zakonskih osnova proglašen sam za tehnološki višak – kaže Đorđević za Južne vesti.

On dodaje da je pravdu potražio na sudu.

Prozvani direktor Zoran Radovanović kaže da je Đorđević tehnološki višak jer „Čistoća“ već ima dva starija pravnika.

- Đorđević je pre postavljenja na mesto pomoćnika direktora preduzeća od strane doskorašnjeg direktora „Čistoće“ Stamena Stošića (URS) bio svega dva meseca radnik po ugovoru i bez bilo kakve zakonske regulative postavljen je za pommoćnika direktora. Uz to, u pitanju je konfliktna ličnost koja je pratila i mobilnim telefonom snimala kolege. Na jednom kolegijumu je skočio na tehničkog direktora i takav čovek mi ne treba u preduzeću - kaže Radovanović za Južne vesti. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Herkul Poaro

    09:58 // 22. 10. 2013.

    Svaki put dobijem napad mucnine kad vidim ko se sve danas naziva pravnikom. Pravnici sa drzavnog fakulteta sede kuci a ovi sa nekim privatnim skolicama se imenuju za pomocnike direktora. Sramota!

  • Stojan

    16:39 // 21. 10. 2013.

    Samo sto se izlego pa postao zamenik direktora,koje on kvalitete ima pa je zasluzio ti funkciju.Sto nije snimao svoj razgovor kada je dobio posao nego glumi detektiva.

  • sloba

    10:22 // 21. 10. 2013.

    Pa kako si dosao tako i ides da nesto vredis nebi ni bio clan neke stranke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: