Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 23. 5. 2024.

Otvaranja pre roka pijaca, vrtića, bulevara - deo "pozitivne" kampanje SNS da bi birači "zaboravili loše"

Pijaca Boško Buha (5) Predstavljanje delimičnih rezultata kao potpuni uspeh, politički je princip niških naprednjaka; foto: Nikola Đukić

Predstavljanje delimičnih rezultata kao potpuni uspeh, politički je princip niških naprednjaka, neposredno pred održavanje lokalnih izbora koji su zakazani za nedelju, 2. jun. Profesor Pravnog fakulteta Aleksandar Mojašević ističe da zbog toga što prosečni glasači donose odluku o tome za koga će da glasaju neposredno pre izbora, vlast se trudi da ih zatrpa "pozitivnim" informacijama, kako bi zaboravili sve što je loše urađeno ili nije urađeno u mandatu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Žika

    15:40 // 23. 5. 2024.

    Da li je neko iznenadjen???

  • Jablan

    15:40 // 23. 5. 2024.

    Sve sto su uradili sve je jako lose samo sminkaju stvari i pokusavaju da ubede ljude da veruju u cuda.Vreme je da idete opozicija do pobede

  • Don

    15:45 // 23. 5. 2024.

    Nislije vide kako ste uradili za svoj dzep ako na to mislite,bukvalno svaki funkcioner,odbornik vozi auto ld 15 hilj e pa nagore.Koga vise lazete?

  • Poltron

    16:21 // 23. 5. 2024.

    Treba biti kompletna budaletina da bi se na osnovu polovično urađenog, delomično urađenog ili uopšte neurađenog obećanja(laži), poverovalo u bilo kakvu priču ili novo obećanje bahatih, polupismenih bandita.

  • S aki

    18:37 // 23. 5. 2024.

    @ Poltron
    Šta kažu činjenice? Koliko je bilo tih "kompletnih ........" u prethodnih nekoliko lokalnih izbora? Koliko je bilo dobijenih prethodnih lokalnih izbora korišćenjem ovakve taktike ("fore")? Da li je realno da će sada da bude drugačije? Zašto bi bilo drugačije? Da li se narod "osvestio", promenio? Nisam siguran, ali voleo bih. Videćemo 02.06. Daj Bože.

  • Var trhnolog

    18:40 // 23. 5. 2024.

    @ POLTRON- Druze, problem i jeste u tome sto je Nis rasadnik, kako kazes, kompletnih budaletina! Ima, ona narodna --Budale ne moras da sadis, same nicaju! Ovde je plodno tlo!

  • Vuk

    00:06 // 24. 5. 2024.

    Ja predlažem izbore na svakih 6 meseci, svakako će ovi sve da urade da pokradu i lažiraju rezultate izbora, a mi možda dobijemo uređen grad jer se samo gradi i popravlja pred izbore ;)

  • Ivan

    08:32 // 24. 5. 2024.

    Majakovska urađena do zgrade gde je stan dobio zet Sotirovske a ostatak ulice je u rupetinama. A i u novom asfaltu šahtovi su 10cm ispod nivoa ulice.

  • Pavle

    16:30 // 24. 5. 2024.

    Jadan narod koji sve ovo trpi. Manipulatorna i podla vlast SNS. Gori ne postoje

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Više zaradi suncobran u Crnoj Gori nego radnik u Srbiji, sramota!

Sramota Čitalac

Tekst: Leskovačka opozicija: Zahtevi radnika opravdani, problem nije rukovodstvo, već država

Pronađite nas na: