Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 19. 4. 2012.

| Politika

Prokuplje: URS održao telekonferenciju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
prokuplje, dinkic, telekonferencija

Više od 3.000 Prokupčana učesvovalo je u prvom telefonskom susretu sa dr Draganom Dinićem, kandidatom URS-a za predsednika opštine Prokuplje.

Na pitanje da li su Prokuplju potrebne promene, čak 95 posto anketiranih u razgovoriu smatra da su promene hitne i neophodne, dok je na pitanje koga biste podržali na mestu predsednika opštine 52 posto građana izjasnilo se za dr Dragana Dinića, 17 procenata glasalo bi za Milana Arsovića (DS), aktuelnog predsednika opštine, šest procenata anketiranih glasalo bi za Darka laketića (SNS), dok 25 posto građana još ne zna za koga bi glasalo.

U istom trenutku nasumice je pozvano 9.820 telefonskih brojeva, od čega je 3.273 građan prihvatilo vezu i uključilo se u razgovor, dok je 2.129 građana dobilo poruku na telefonskoj sekretarici.

- Namera mi je bila da u direktom razgovoru sa građanima čujem koji ih problemi najviše muče i kako da zajedno promenimo Prokuplje da nam svima bude bolje. Hteli smo takođe da ohrabrimo građane da nam se obrate. Da nam šalju predloge, da znaju da u Prokuplju konačno imaju dobrog domaćina sa kojim o svemu mogu da razgovaraju. Iskustvo iz ovog razgovora je veoma vredno, ali sam iznenađen brojem učesnika u razgovoru, kao i brojem postavljenih pitanja - izjavio je dr Dragan Dinić, nosilac liste URS-a u Prokuplju, neposredno nakon završenog razgovora.

Ovakav vid kapanje prvi put je sproveden u Srbiji, a za nju je URS angažovao Pitera Igala, političkog savetnika iz Amerike.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miske

    12:23 // 23. 4. 2012.

    TELE + KONFERENCIJA = TELEKONFERENCIJA Ko je odrzao KONFERENCIJU? TELE odrzao ...

  • Paja Patak

    19:47 // 21. 4. 2012.

    Na slici je opet ovaj čupavi i njegova ljubav. E pa bruka bre ko se sve bavi politikom. Svi u gradu znaju ko je on a još bolje koje ona. Fuj!!!

  • Ponosan Seljak

    23:45 // 19. 4. 2012.

    I moja baba Radojka iz Balinovac razumela šta je Telekonferencija i kako je tehnika napredovala do te mere da može se razgovarati i sa više hiljada ljudu istovremeno...Samo nije razumeo predsednik Milan Arsović. Brate, jel moguće da je toliko glup?

    • misa

      10:41 // 20. 4. 2012.

      Mene Arsa podseca na sina Dragana.A,za njegovu inteligenciju da ne komentarisem,suvisno je.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: